Budimo u kontaktu

ITALIJA

UŽASNA SLIKA Vlahović plače na klupi? Zbog povrede preskače Svetsko prvenstvo?

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Dušan Vlahović (Foto: Printskrin)

Peh za pehom. Očajni Juventus je poražen od Benfike i završiće takmičenje u Ligu šampiona već u grupnoj fazi. Nesreća nikad ne ide sama, već u “društvu”, pa je tako “stara dama” možda ostala i bez najboljeg igrača – Dušana Vlahovića.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Liverpula protiv Ajaksa je 1.98. Meč u Amsterdamu počinje u 21:00.


Naš reprezentativac je u 70. minutu napustio teren. Italijanski Tuttosport piše da je razlog povreda primicača. Navodno je Vlahović sam tražio da bude zamenjen, pošto nije želeo da rizikuje i dodatno pogorša situaciju.

Na društvenim mrežama se pojavila slika s klupe… Vlahović je prekrio lice rukom, kao da briše suze, dok ga teše. Da li zbog lošeg rezultata ili povrede?

Nadamo se da povreda nije teže prirode i da će Dušan Vlahović da bude spreman za Svetsko prvenstvo u Kataru koje počinje 20. novembra. Njegov eventualni izostanak bi bio ogroman udarac za “orlove”. Zajedno sa Aleksandrom Mitrovićem čini opasan tandem u napadu.

Nadamo se dobrim vestima iz Torina…

PROČITAJTE JOŠ:

VLAHOVIĆ BRAZILCIMA PRIČAO O MUNDIJALU Vaša selekcija je uvek favorit, ali mi želimo da usrećimo naš narod! (VIDEO)

DA LI JE MOGUĆE? Doveli Škote u mat poziciju, a onda… (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.