Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

(NE) VIDIMO SE NA SUDU Braća Mamić tužila poznate repere! Evo kakve su im šanse

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Zdravko Mamić (Foto: BETAPHOTO/HINA/Mario STRMOTIC/MO)

Kontroverzni sportski radnici, poznati po antologijskim izjavama, skandalima i verbalnim obračunima, odlučili su da presaviju tabak. Oni smatraju da su u negativnom kontekstu spomenuti u jednoj popularnoj pesmi.


NBA LIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Sakramenta protiv Njujorka je 1.80. Utakmica počinje u 04.00.


Zdravko i Zoran Mamić su odlučili da tuže poznate repere Andriju Vujevića (Vojko V) i Grga Šipeka (Grše). Razlog za to je kratki deo teksta jedne njihove pesme u kojima se braća spominju. Sporni stih je: “Zdravko i Zoki stalno na koki”, a radi se o pesmi koja se zove “Mamići”.

Ipak, nekadašnji čelnici Dinamo Zagreba ne mogu da se pojave na sudu zato što je u Hrvatskoj za njima raspisana poternica, pa bi bili uhapšeni čim bi ušli u tu zemlju, pa su tabak presavili iz Bosne i Hercegovine.

Što se tiče muzičara, njihovi advokati smatraju da braća Mamić nemaju slučaj, pošto “u Hrvatskoj skoro svakog Zorana zovu Zoki”. Vojko V je dodao da samo želi da promoviše svoj novi album i da nema šta dodatno da kaže na temu.

PROČITAJTE JOŠ:

ZVEZDA ODGOVORILA ATAMANU: Ako si ti zaboravio, mi ne možemo!

Spektakularna koreografija u Novom Sadu tokom intoniranja srpske himne (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.