Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

Čović na Zvezdinom rođendanu poručio: Očekujte spinove da smo miljenici, da imamo para, da se rasipamo…

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Crvena zvezda danas proslavlja 77 godina postojanja kluba. Izlaganje Nebojše Čovića privuklo je najveći deo medijske pažnje na protekloj svečanosti.


PREMIJER LIGA: U subotu od 16 igraju Aston Vila – Sautempton, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.35. 


Prvi čovek košarkaškog kluba ocenio je godinu iza crveno-belih kao veoma uspešnu. Pored toga naveo je i da Zvezdu u narednom periodu očekuju problemi van terena, pre svega u vidu spinova.

– Čestitam  vam 77. rođendan. Po meni je ovo istorijska godina zbog rezultata u istorijski teškom vremenu. Očekujem da u sledećoj godini imamo isto tako dobre rezultate. Ove godine smo osvojili 41 trofej. Moram da naglasim da ćemo se susresti sa velikm iskušenjima, ne samo sportske prirode, sa mnogo spinova i priča da smo miljenici, da imamo para da se rasipamo, a  istina je da je veliki broj klubova u SD na ivici egzistencije. I pored toga časno branimo ovaj grb – rekao je Čović.

PROČITAJTE JOŠ:

Luis Ibanjez otkrio za koja tri kluba nikada ne bi igrao! Jedan je u Srbiji, drugi u Hrvatskoj…

Jojić: Mogli smo sve da prospemo za jedan minut, ne igram u Subotici

 

8 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.