Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

PRECIZNO Nebojša Čović otkrio plate svih trenera Zvezde i Kampaca, pričao i o Željku Obradoviću

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Nebojša Čović je u Crvenu zvezdu stigao 2011. Od tada je promenjeno nekoliko trenera, a najduže se zadržao Dejan Radonjić. Gostujući u podkastu “Luka i Kuzma”, Čović je otkrio koliko je zaradio svaki od njih.


LE: Na meču Roma – Fejenord, naša kladionica nudi kvotu 3.25 za igru ug 4+.


Logično, po zaradi je prvi Dejan Radonjić, dok je na drugom mestu doskorašnji strateg Duško Ivanović.

OD PEŠIĆA DO SFEROPULOSA

– Mi vodimo jasne podatke, dosta trenera smo promenili, kako koji je zaradio. Prvi je bio Svetislav Pešić sa 400.000 evra, Milivoje Lazić 42.000 evra, Vlada Vukoičić 81.000 evra, Dejan Radonjić u nekoliko navrata u prvom navratu za pet sezona 925.000 evra ukupno. Onda u drugom navratu je izašlo 627.500 i on je ukupno zaradio 1.600.000 evra. Dušan Alimpijević je zaradio 56.000 evra, Milenko Topić je na 28.000, Milan Tomić je na oko 200.000 evra ukupno, on je uzeo Superkup, ABA ligu i domaću ligu, izgubili smo Kup – rekao je Čović i nastavio:

Dejan Radonjić (Foto: Starsport)

– Da nastavim kod trenera… Andrija Gavrilović oko 80.000 evra, Šakota oko 160.000 evra, Saša Obradović 650.000 evra. Vlada Jovanović oko 120.000 evra, Duško Ivanović će izaći na 875.000 evra. Janis Sferopulos je ovde za 320.000 evra u Zvezdi.

Pomenuo je Čović i vređanje Željka Obradovića sa tribina 2017. tokom meča sa Fenerbahčeom. Obradović je posle te utakmice i prve pobede Zvezde održao burnu konferenciju za medije.

– Ja sam protiv vređanja i maksimalno se trudim i nikada, otkako sam ja u Zvezdi, nikad nismo napravili scenario da bilo koga vređamo. Željko se ljutio kad je Fenerbahče prvi put izgubio od Zvezde, kada je rekao da je izgubio prijatelje, da mi smo prijatelji. Posle me zvao u jedan sat uveče. Ne postoji čovek koji je bio blizu mene da mu nisam pomogao i da mu nisam uticao na karijeru.

O PLATI ARGENTINCA

Otkrio je i koliko je Fakundo Kampaco zaradio u Zvezdi.

Fakundo Kampaco (Foto: Starsport)

– Ponudili smo koliko je ponudio i Real. Time što se vratio u Real, on je rešio dug od dva miliona prema njima, koji se vukao od NBA lige. Kampaco je u Zvezdi igrao za milion i 650 hiljada evra ukupno. To se razdvajalo po ratama. Znate i sami priče koje su bile, pet miliona, 10 miliona, avioni, kamioni… To sve utiče na nešto kakav je ambijent. Pa, nemojmo da trujemo. To sve utiče na ambijent, na odnose između klubova. Zašto? – rekao je Nebojša Čović.

5 Komentara

5 Comments

  1. SRBIN

    22.02.2024. at 08:11

    Ova priča u vezi Željka je ,,vic decenije,, i nije jasno ko još veruje u notorne laži ovog lika, sa kojim je trebalo odavno i treba da se pozabave pravosudni organi, i kome su odavno trebali da promene odelo i mesto stanovanja.

    • losmi

      22.02.2024. at 12:20

      Tu je covek, ziv i zdrav, pa neka kaze da nije istina. Neka ga tuzi za klevetu ili sta god, neka podnese tuzbu ako ima osnova. Nije nikakav problem. Sve sto je izrekao je lako proveriti, i to za Zeljka i cifre koje su date trenerima.

  2. Todor

    22.02.2024. at 10:39

    Us**ću se što kaže Djordje Čvarkov o njegovoj preciznosti a brate svi portali zvezdaški

  3. Aleksandar

    22.02.2024. at 12:08

    Zvezda je duboka država.

    • tudjmanova govna

      22.02.2024. at 17:09

      da je Zvezda duboka drzava vi tudjmani bi odavno bili vraceni u vas ndh

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.