Budimo u kontaktu

NEMAČKA

NEĆE ĆABI, ALI IMA KO HOĆE Bajern zvao Zidanovog agenta

Emir Selmani

Objavljeno

,

Zinedin Zidan (Foto: Beta/AP Photo/Miguel Morenatti)

Trenutno najbolji trener u Nemačkoj Ćabi Alonso odbio je ponude Bajerna iz Minhena i Liverpula. Želi nekada sjajni vezista da završi započeto sa Bajerom iz Leverkuzena, a zatim i da pomogne “farmaceutima” da se podignu na viši nivo.


ENGLESKA: Arsenal dočekuje Aston Vilu u 17.30, a kvota kladionice MaxBet na tip GG je 1.85.


Ostali su tako Bavarci bez prve opcije koja bi na kraju sezone trebalo da zameni Tomasa Tuhela, ali brzo su se snašli. Kako je prenela španska Marka, nemački velikan kontaktirao je sa agentom Zinedina Zidana. Francuz je bez posla od 2021. godine kad se rastao sa Realom iz Madrida.

Nije slavni Zizu jedina opcija za Bajern. Pominje se da je moguće da se u Minhen vrate Hansi Flik ili Julijan Nagelsman. U igri je i Žoze Murinjo.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.