Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

Nejmar ide iz PSŽ-a! Velikan odmah stao u red

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Nejmar (Foto: Beta/AP)Čeka nas uzbudljivio

Čeka nas uzbudljivo fudbalsko leto na transfer pijaci. Očekivalo se da će transfer bomba da bude KIlijan Mbape i preseli se u Real. Ipak, francuski reprezentativac je odlučio da ostane u Pari Sen Žermenu gde je dobio ogromna ovlašćenja.


Kup Brazila: Na meču Sao Paulo – Palmeiras, naša kladionica nudi kvotu 2.35 za igru ug 3+.


Ipak, jedan fudbaler će da napusti redove francuskog šampiona. Kako prenosi Marka, Nejmar je na izlaznim vratima. On je u Pariz došao 2017. iz Barselone za 222 miliona evra, ali nije pokazao sav potencija. Zbog toga bi mogao da napusti klub već ovog leta, iako ima ugovor do 2025. godine.

– Niko mi ništa nije rekao o transferu. Hteo bih da ostanem u PSŽ-u – rekao je nedavno brazilski fudbaler.

I ako ode iz Pariza, Brazilac neće dugo da traži novu sredinu. Kako je u utorak preneo italijanski novinar Luka Momblano, nova sredina bi mogao da mu bude Juventus. Da tu nešto ima povrdio je ove srede i španski Diario sport.

Trener torinskog kluba Masimilijano Alegri je pre nekoliko dana razgovarao sa sportskim direktorom Parižana Luisom Kamposon, a jedna od tema je bio Nejmar.

Ako se dogodi ovaj transfer onda bi mu društvo u Torinu pravio srpski napadač Dušan Vlahović.

PROČITAJTE JOŠ:

BOMBA IZ ŠKOTSKE Partizan bacio oko na vezistu Seltika!

ODLUČENO: Jedinstvo Ub novi član Prve lige Srbije!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.