Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

RASULO U PARIZU Nejmar na treninge PSŽ dolazi pijan! Baš ga briga za sve, sveti se “svecima”

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Brazilac Nejmar se ponaša skandalozno (Foto: Beta/AP)

Sve se promenilo posle bolne madridske noći. Otkako je Real Madrid zaustavio Pari Sen Žermen u novom pohodu na trofej Lige šampiona, loše stvari se na Parku prinčeva smenjuju kao na traci.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Reala protiv Efesa je 2.95. Meč u Istanbulu počinje u 18:30.


Pominjali su se odlasci ne samo igrača u trenera, već i čelnika kluba, potom su Mesi i Nejmar doživeli da im navijači PSŽ zvižde prilikom svakog dodira s loptom u meču s Bordoom, a sada je na površinu isplivala još jedna katastrofalna priča.

U prvom planu je Brazilac Nejmar. Novinar RMC-a Danijel Riolo navodi da je Nejmar u jako teškom stanju. Očigledno ga je pogodio gest navijača…

Gotovo da i ne trenera, na treninge stiže jadan, na ivici pijanstva. To je tako. Nejmar se sveti PSŽ-u. Totalno je raskinuo sa klubom i svlačionicom otkriva Riolo.

Male su šanse da ostane u Pari Sen Žermenu. Pitanje je da li će, posle svega, za takvu soluciju da bude zainteresovan i klub.

– Navijače PSŽ-a ne zanimaju njegove ludosti i njegov dokumentarac na Netfliksu. Moramo da mu ispišemo ček i pustitmo ga. Nanosi veliku štetu klubu. Pustite ga, uništava PSŽ – nema dilemu ovaj novinar.

Podsetimo, Nejmar je u Pari Sen Žermen stigao 2017. godine, kada su “sveci” za njega platili Barseloni rekordnih 222 miliona evra . Ove sezone je često bio povređen, nije ni nalik igraču od ranije. Odigrao je 21 meč i zabeležio tek po pet golova i asistencija. Od njega se očekivalo daleko više.

PROČITAJTE JOŠ:

TRI TAKMIČENJA POD LUPOM Utisci pred reprezentativnu pauzu

POJAČAVAJU SE Englez oblači dres Mađarske i debituje protiv Srbije!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.