Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NEK BUDE DA SE PRVE SLIKE U VODU BACAJU “Marakana” prazna pola sata pred početak meča (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: MaxBet sport

Od 21 čas fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog počeće borbu za trofej u Kupu Srbije. Po prvim utiscima bez previše svedoka.


KUP SRBIJE Crvena zvezda i Čukaričli bore se za pehar u četvrtak (21:00), a u MaxBetu kvota na igru 3+ je 1.48.


Atmosfera na stadionu “Rajko Mitić” je za sada sablasna. Svega 30 minuta pre početka utakmice. Razloga mogu da budu dva, prvi je pljusak koji je dobro natopio Beograd, a drugi bi mogla da bude litija u našoj prestonici povodom krsne slave grada Spasovdana.

Pogledajte tribine našeg najvećeg stadiona snimljene u 20.30, samo pola sata pre početka meča. Ni “delije” još nisu zauzele svoje mesto na “severu”:

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.