Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

NEKA BUDE KAO U PRAGU Pogledajte odlazak reprezentacije Srbije za Berlin (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Reprezentativci Srbije krenuli za Berlin (Foto: Printscreen)

Pet od pet i samopouzdanje do neba. Selekcija Srbije očitala je u Pragu u grupi “D” lekciju svim rivalima, počevši od Holandije preko Češke, Finske i Izraela do Poljske.


ŠPANIJA Od 21 čas dva novoligaša Đirona i Valjadolid ukrštaju koplja. Kvota na “keca” u kladionici MaBet je 2.30.


“Orlove” mnogi vide kao jednog od prva dva favorita za zlatnu medalju, ali se to sada mora opravdati u Berlinu. Srbiju u osmini finala čeka težak duel sa Italijom, a ako prožu “azure” sledi dvoboj sa boljim iz duela Francuske i Turske. Projekcija kaže da bi već u polufinalu mogao da usledi “klasik” sa Slovenijom.

Reprezentacija Srbije je jutros napustila hotel u Pragu i zaputila se ka Berlinu. Na licu mesta bili su naši izveštači, evo kako je prošao “ček aut” naše selekcije iz “zlatnog grada”:

09.09 Kosarka EP – odlazak reprezentacije za Berlin – TV from G.A.S on Vimeo.

Mečevi osmine finala Evropskog prvenstva na programu su u subotu i nedelju. Srbija protiv Italije igra u nedelju od 18 časova.

PREPORUČUJEMO:

POSLE KRAGUJEVCA Iskusni vezista se preselio u Grčku

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.