Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NEKADAŠNJI FUDBALER PARTIZANA: Želim ruski pasoš!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Dete je Partizana, ali nikada nije ostavio dublji trag u crno-belom, pa i u srpskom fudbalu. Ali, zato jeste u ruskom. Posle epizoda u subotičkom Spartaku i Slavenu iz Koprivnice, Nemanja Glavčić je od januara prošle godine igrač Himkija. I tamo pruža veoma zapažene partije.


Engleska 4: Na meču Bredford Siti – Karlajl, naša kladionica nudi kvotu 2.25 za igru ug 3+.


Posle svega, kaže da je dobro naučio ruski jezik i da razmišlja da uzme državljanstvo Rusije.

Ruski sam naučio bez tutora, sam sam ga savladao. Ovde igram godinu dana i moram da znam jezik savršeno. Srpski i ruski jezik su slični, mnoge reči se izgovaraju na isti način – rekao je Glavčić za ruske medije.

– U Srbiji nema negativnih reakcija za to što igram u Rusiji, svi me podržavaju. Za Srbe je Premijer liga dobro takmičenje, Rusi i Srbi su vekovima braća, naravno. Želim da dobijem ruski pasoš. Ako bi postojala mogućnost, zašto da ne? Za mene bi to bilo zanimljivo.

Upitan da li bi igrao za reprezentaciju Rusije, 26-godišnji Kraljevčanin je kratko odgovorio.

Videćemo… – rekao je Glavčić.

Defanzivni ili centralni vezista, Nemanja Glavčić je ponikao u Partizanovoj školi. Ipak, u prvom timu kluba iz Humske dobio je tek simboličnu šansu. Odigrao je 113 minuta na tri utakmice.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.