Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SVE SMO VIDELI, ALI OVO… Ušao je na teren, ali nije utrčao! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Već godinama smo svedoci, a posebno u poslednje vreme raznoraznih ispada navijača. Utrčavaju na teren, vezuju se za stativu, napadaju protivničke fudbalere (što se nedavno desilo Marku Dmitroviću u Ajndhovenu). Ipak, dobili smo i novi navijački “izum”.


Engleska 4: Na meču Krouli – Donkaster, naša kladionica nudi kvotu 1.90 za igru ug 3+.


Vižen je na nižerazrednoj utakmici u Holandiji između lokalnog Fenhojzena i mladog tima Vitesea. Polovinom meča, dok su mreže mirovale, jedan navijač je na teren ušao uz pomoć ničeg drugog ngo – skutera.

Nekako su ga domaći fudbaleri, očigledno “društvo iz kraja” ubedili da napusti teren. Ipak, ovaj Holanđanin će da ostane upamćen po novom navijačkom patentu.

Šta je taj čovek uradio, pogledajte OVDE.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.