Budimo u kontaktu

LIGA ŠAMPIONA

NEMA DILEMU Legendarni Francuz izabrao favorita u dvoboju Reala i Sitija

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Tijeri Anri (Foto: Beta/AP)

Kao i prošle godine, u polufinalu Lige šampiona će da se sastanu Mančester siti i branilac trona Real Madrid. “Građani” svakako žele osvetu za čudnu eliminaciju u revanšu u kojem su 90 minuta bili dominantni na terenu, a na kraju pali posle produžetka.


LE: Na meču Roma – Fejenord, naša kladionica nudi kvotu 4.60 za igru X-1.


Nekada sjajni napadač Monaka, Juventusa, Arsenala i Barselone, legendarni Tijeri Anri nije želeo da bude diplomata izjašnjavajući se o favoritu. Naprotiv, bio je vrlo otvoren.

Tipujem na Siti. Oni idu u finale – rekao je Anri.

Posle briljantne igračke karijere, 45-godišnji Anri se i dalje dokazuje kao trener. Bio je u dva navrata pomoćnik Roberta Martineza u reprezentaciji Belgije, vodio je Monako i Montreal, a od februara ove godine je bez angažmana.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.