Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NEMA DILEMU Morao je da bude penal za TSC! Još je drastičniji od onog koji je suđen Partizanu protiv Zvezde

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Sporni detalj u Bačkoj Topoli (Foto: Printskrin)

Partizan je pregrmeo teško gostovanje u Bačkoj Topoli. Sjajnim pogotkom Slobodana Uroševića crno-beli su osvojili sva tri boda, ali TSC ima razloga da bude nezadovoljan.


ŠPANIJA: Kvota kladionice MaxBet na igru 3+ u meču Rajo Valjekano – Real (21:00) je 1.85.


Pri vođstvu od 1:0, desni bek domaćeg tima, Miloš Cvetković, ubacio je loptu u šesnaesterac. Prvi je s njom kontakt imao Luka Ilić, a onda je usledio start Ljubomira Fejse. Sudija Aleksandar Živković je pokazao da se igra nastavi.

Pogledajte.

Тренутно убедљиво најодвратнији тим на свету сигурно pic.twitter.com/ikJykfMNE6

Mnogi ovu situaciju upoređuju sa onom iz večitog derbija, kada je posle starta Aleksandra Kataija dosuđen jedanaestera za Partizan.

JOŠ DRASTIČNIJA SITUACIJA

Ima sličnosti. Nije mogla da se pronađa sličnija situaciju . I na derbiju je igrač kasnio, a ovde je još bilo drastičnije. Jasno je vidljivo da je napadač sklonio loptu i odbrambeni igrač je kasnio delić sekunde, srušio ga. I u derbije je igrač zakasnio za delić sekunde i udario protivnika po nozi. Ova situacija je analogna onoj iz derbija klasični primer jedanesterca. Ima sve elemente za najstrožu kaznu – rekao je za MaxBet sport bivši sudija Raka Đurović, koji je poznat po tome da govori ono što misli.

Raka Đurović (Foto: Starsport)

Kako u praktično istim situacijam nema i istih kriterijuma pri donošenju odluka?

– Problem je što na utakmicama kao što je derbi stvarate neku vrste kriterijuma za javnost, ti prekršaji treba kasnije da se prenose i na druge utakmce. Posle derbija niko nije imao hrabrosti da izađe i obrazloži takvu situaciju. Svi su se ućutali i prepustili vremenu da se takve situacije rešavaju same po sebe. I onda, kad se desi ovako nešto, to stvara sumnju, neprijatnosti sudijama i navijačima.

ČEMU STRAH SUDIJA IZ VAR SOBE?

 Odluka glavnog sudije nije imala proveru u VAR sobi?

– Stalno se pozivamo na VAR, nemoj da ga pozivamo samo kad treba da se postavljaju linije. Šta se desilo da se ovo ne signlaizira? Šta je sledeće, da uvedemo VAR VAR-u? Ako već imate mogućnost da donesete ispravnu odluku, čemu onda toliki strah? Ne mogu da prihvatim da naše sudije ne vide ovakve situacije, već verujem da nemaju hrabrosti. Bojim se da je VAR kod nas puno više propustio rešavanje složenih situacija, kako bi se preinačila odluka i donela ispravna.

VAR se oglasio na meču u Nišu, kada je gostovala Crvena zvezda?

Svi smo se oduševili odlukom u Nišu da se preinači kazneni udarac za Crvenu zvezdu. To je uloga VAR-a. Zašto toga nema i na ostalim utakmicama? – odgovorio je Raka Đurović.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan čeka protivnika u Ligi konferencije… Ovo je najbolja i najgora varijanta

19 Komentara

19 Comments

  1. Shone

    07.11.2022. at 12:30

    Ovo od maxbetsporta nisam očekivao…. svaka cast za objektivno izvestavanje

    • ČAST DEJANU PRLINI! NOJE LAKO IMATI PETLJU DANAS!!!

      07.11.2022. at 13:40

      BRAVO PRLINA, PONOSIM SE TOBOM!!! AKO TE NAJURE, BRANIČU TE BESPLATNO I SREDITI NOVI POSO! BRAVO !!! POKAZUJEŠ NEVIĐENO POŠTENJE! UDRI I PO ZVEKANU TERZIJI,SLOBODNO DEČKO!!! I REDOM PO SVIMA!!! TREBA OVAJ NAROD DA SHVATI DA POŠTENJE, ISTINA I PRAVDA NISU UMRLI!!!

  2. Markoni

    07.11.2022. at 12:37

    Pa dovoljno je da se zna ko je sedeo u VAR sobi i sve je jasno. Grobar Srđan Jovanović!

  3. Belvedere

    07.11.2022. at 12:41

    Vecni sram postizanja gola iz golauta na derbiju kojim je zvezda osvojila titulu za sva vremena cine zvezdu klubom koji nema moralno pravo da komentarise dogadjanja na utakmicama rivala!
    Koliko su samo oni bili tim sa nakaradnim odlukama sudija u njihovu korist?Samo tada zvezda cuti sto je sramotno…

    • Bombastik

      07.11.2022. at 12:57

      O cemu ti pricas, da li si normalan ?! A situacija iz derbija gde je Milijas 3 metra van ofsajda i sudi se ofsajd ?! Od toga nema dalje. Uporedjujes 5 cm sa 3 metra. Ali takvi ste svi vi gurbeti iz Humske.

    • Dark22

      07.11.2022. at 12:59

      Da je pravde igrali bi seosku ligu posle knjiga koje su izdali vaši treneri i igrači. Večiti tim koji je osvajao titule za zelenim stolom, preko sudova za udruženi rad. Posle MM,Dačića,Toleta trebali bi se vratiti odakle ste i potekli i povesti vaše prve NDH ikone.

    • Neša

      07.11.2022. at 18:35

      Te godine Zvezda nije osvojila titulu, već Partizan. Taj derbi je Zvezda izgubila.

      • Istina

        08.11.2022. at 23:01

        Nije izgubila,bilo je 1:1 jer je Djurdjevic izjednacio golom koji je postigao rukom ali to groblja ne zele da priznaju.Zvezdin gol jeste bio neregularan ali isto i njihov za izjednacenje.Ne postoji manje regularan i vise regularan jer ako je neregularana,nije gol.

  4. exe

    07.11.2022. at 13:30

    Rezultat histerije i lazi Vucelica i cele te kamarile. Za penaltizan naravno ne sme da izgubi vise bodove, jer bi im to bio kraj pa evo kako dolaze do pobede

  5. ZvezdasSrb

    07.11.2022. at 13:31

    Sto bi rekao najveci licemer na svetu i lazna postenjacina on je javio sudiji da ne da zuti Meningu ali zato je sada cutao na ocigledan penal za TSC

  6. prilicno bolesno

    07.11.2022. at 13:34

    “Nekad se pomagalo Partizanu sada zvezdi” “Nama takva pomoc ne treba” Gordan licemer petric, sto se sada nije javio da kaze nesto o sudijskoj pomoci??? Kakva glavata licemercina

  7. PRAVA I JEDINA ISTINA,JUSTICIO POLIGRAF ALI STVAAARNA ANALIZEN UTKM U TOPOLI

    07.11.2022. at 13:36

    “$vi smo se oduševili ,kad je u NIŠU, IZ WARA,PREINAČENA ODLUKA O PENALU ZA ZVEZDU”???
    Poštenome drugu RAKI, “NAJVEĆEM JEKSPERATU MEĐ SUDIJSKIM JEKSPERATIMA U FUZBALU” ZA TO “VEŠTAČENJE” NISU VAZURA I VUČELA UPLATILI NA RAČUN “DOGOVORENU SVOTU” PA SE SAD DRUG RAKA OBSEĆA ŠTA JE BILO ONDAK, I KAKO SE SAD DESILO ISTO ,,, PA JE OVAJ PUT “IZGUTAO TSC” KOJI JE MOR’O DA IZGUBI! PRIOPĆIT ĆE NAM PRAVEDNI DRUG RAKA,KOJI,KI ŠTO REKOK IMA NAPAD “POŠTENJA” PA DOGAĐAJEM IZ TOPOLE PRIJETI KAAŽIPRSTEM VUČELI I VAZURI,A. DRUGA BJEKANA STAVLJA POTPUNO ‘”IZVAN ZAKONA” ČIME GA OSTAVLJA,KAO RANJENU ZVER NA MILOST LOVACA I NJINIH KURŠUMA! TELEGENTAN DRUG RAKA, ZVANI DOGMATIKA I POPTENJAČINA! AKO NE PLATE GROBARI ONU POMOĆ ZA NIŠKO PONIŠTENAVANJE LOMLJENJA NOGE BUKARIJU U 16 METRI, KOJE STVARNO KAO I OVO NEDOSUĐENO SINOĆ ,JEDNAKO PODSEĆALO NA KATAJIJEV. PREKRŠAJ NA DERBIJU,KOJI JE MARLJIVI ČUVAR PARTIZANSKE SREĆE, SRKI JOVANOVIĆ, ZVANI NAAJBOLJO SRBSKI SUDAC, NAKNADNO,AUTORITETOM WARA, BLAGOPOKLONIO PARTIZANIMA ZA IZRAVNAVANJE REZULTATA U DERBIJU! NK PARTIZAN BRANI SE WAROM, KAD GOD TREBA DA SA WARA BEZ PRESEDANA I SKRUPULA! WAR JE NEKOM MAJKA(NK PARTIZANU), A NEKOM MAĆEHA (ZVEZDA, JAVOR,TSC)! AKO JE VJEROVATI DRUGU POŠTENJAČINI RAKI, ONDA(K) SU PARTIZANI SINOJ IZGUBILI MEČ OD TSC I NOVA TRI BODA !!! KAKO??? VRLO JEDNOSTAVNO! DA JE SVIRAN PENALTIK, KAO ŠTO NIJF SVIRAN ONOMAD NA ISTI NAČIN NI JAVORU ZA 2:0!TAA UTKM BI SE STO NASTO IZGUBILA KAO I PNA!!! DVA NULA JE MLOOGOO,KONTA BJEKAN!!! MLOOGOO!!! NE MOŽ’ POSLE DA I’ STIGNEMO! TAKO BI BILO I U TOPOLI! KUJ BRE DA SUSTIGNE NEKOG KAD SE ZATVORI NA 2:0! KUJ??? ZVEKNE TI JOŠ JEDAAN IZ KONTRU I MOŽ’ SVI DA TI JEDU PANAIJU! KRAJ! MRTAV SI! EEE AL OVAKO S JEDAN NULA, JOŠ MOŽ’ DA SE BORIŠ UZ POMOĆ WARA I SUDIJE, OSOBITO AKO JE SUDAC TVOJ I AKO JE BOJAŽLJIV KI OVAJ ŽIFKOVIĆ! ZANIMLJIVO KAKO ,MAL,MALO, PA TOPALOVIĆIMA SUDI ŽIFKOVIĆ!? MMM? MA SLUČAJNO! 😂🤣 III TEM SUDCU ŽIFKOVIĆU JE DOZVOLJENO DA GA PLJUJEŠ, DA MU PRETIŠ! NATHO DODUŠE PRETI SVIM SUDIJAMA I SVIMA SE UNOSI U FACU! DAL JE SINOĆ ŽIFKVIĆU POMINJAO MAJKU NA STAROHEBREJSKEM ILI NA NOVOŽIDIVSKEM, TEK MAJKA NIJE OSTAVLJENA NA MIRU! IDENTIČNO JE S POZICIJA SILE I KRAJNJE ULIČARSKI IDENTIČNO JE NAPAO I URADIO PRVO ŠTOPER VUJAČIĆ,A ONDA I KAPITEN I LEVI BEK UROŠEVIĆ!!! SUDIJA DALJE OD ŽUTOG NIJE IMAO PETLJU DA PODIGNE, A SVA TROJICA SU I POSLE ŽUTOG BESNOG LICA PRETEČI POMINJALI MAJKU SUDIJI, DA BI U TOJ ATMOSFERI SINOĆ ŽIVKOVIĆ DOSUDIO NEPOSTOJEĆ PREKRŠAJ NAD RIKARDOM KOJI PADA KAO KURŠUMOM POGOĐEN U I OKO 16 METRI I DONEO POBJEDU PARTIZANIMA, ŠTO SVIMA OSIM SUDIJAMA KOJE SUDE TAKVE PREKRŠAJE POD OBAVAZNO IZGLEDA JESTE JASNO KAO DAN! PARTIZANU JE ZANIMLJIVO MALLKOOO POMOGAO I IFET ĐAKOVAC TSC, KOJI BAJRI ŽUPIĆU DOĐE SESTRIĆ!? MALKOO JE I GOLMAN TSC PRIPOMAGAO?! ŠTO JE TAKOĐE VRRRLO ZANIMLJIVO!
    STADION U TOPOLI JE KAO DONACIJA GRAĐEN NOVCEM MAĐARSKE VLADE,KOJA DAJE I FINANSIJSKU PODRŠKU ZA IZDRŽAVANJE TSCA! DAKLE ZBOG SINOĆNE ORUŽANE PLJAČKE U TOPOLI, AKO SE ČELNICI TOPOLSKOG KLUBA POŽALE GOSPODINU ORBANU PROJATELJU SRBA I NAŠEG PREDSEDNIKA, MOGLA BI OPASNO DA ZAIGRA MEČKA I ISPRED JNA I NAROČITO ISPRED FSS OPET!;! ZANIMLJIVOST JE DA VAZDA ZVEZDA MORA DA IGRA RANIJE, A PARTIZAN POSLE,JER JE TADA DELOTVORNIJI PRITISAK PARTIZANA NA SUDIJU! IZ GLAVE MI NE IZLAZI SITUACIJA KAD SU SUDIJU ŽIVKOVIĆA SKOBLETELI SKORO SVI IGRAČI PARTITANA PSUJUĆI MU MAJKU I PRETEĆI, I KAKO JE NATHO ČAK PLJUVAO U PRAVCU SUDIJE, A OVAJ U STRAHU NIJE SMEO DALJE OD ŽUTOG! POŠTENI DOGMATA RAKA, VERNIK U SRCU, OPŠTE NE SME NI DA POMENE OVO O ČEMU SE PRIČA!
    Kako verovati u RAKINO poštenje,ako mu je trebalo više od 25 godina da se OBSETI kako mu je ono ondak neko iz PARTIZANA nudio pare,a on pošten odbio takvu mizernu ponižavajući svotu za pobedu PARTIZANA u kupu, a ateista (K)RADOMAN LADNO OBERUČKE PRIVATIO I PARTIZANI TAD POBJEDILI U KUPU! 😂🤣🍀🍀🍀

  8. sramota

    07.11.2022. at 13:36

    Jedini ste pored Telegrafa ovo preneli, svi ostali cute kao zaliveni…

  9. heroes

    07.11.2022. at 13:41

    “To se odnosi na sudije. Nekad se pomagalo Partizanu, sad se pomaže Zvezdi. ” petricevo postenje i licemerstvo…

    • KONO OKO

      07.11.2022. at 14:03

      Pa šta će mučeni Oetrić među tolikim lopovima! Pre ili posle i ti se poistovetio čak i protiv svoje volje!!!

  10. mitar

    07.11.2022. at 14:08

    @lalinea klub iz rupe najodvratniji klub na svetu i što je još gore navijači kluba iz rupe ne svi ali bogami 60% postaju takođe najodvratniji navijači na svetu!!!!!

    • Deka PG

      07.11.2022. at 14:21

      Navijači iz lavora, franjevci zalutali u srpsko prvenstvo, nekome da pričaju o poštenju. Terajte se vi u lijepu vašu

  11. Najrealnije

    07.11.2022. at 14:35

    Cist penal,nema zbora ali sad prepodobni samaricani cute jer im odgovara.Izvrsili su pritisak na sudije i sad ne smeju nista orotiv njih da sude,cak i kad je ocigledno.Kad bi vratili sporne situacije od prvog do poslednheg kola,garant su klub kome se najvise pomoglo,mozda imaju i 10 bodova viska,koje nisu zasluzili.

  12. Dejo

    07.11.2022. at 15:47

    Cist penal.Nerazumijem pojedne ljude kad ovde pisu ili nerazumiju cemu Var sluzi ili su nepismeni.Svrha Vara i jeste kao kad su preinacili odluku u Nisu,da se greske isprave ,da se pomogne sudijskoj trojci.U ligi petce koliko hoces skucajeva sudija prvu odluku ponisti,pogledao na monitoru vidio i ok.Cudni ovi tudjmanovi sad i Var nevalja.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.