Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NEMA POPUSTA Zbog nokauta novi napadač Zvezde na dužoj pauzi (VIDEO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Momenat kada je Piter Olajinka dobio crveni karton (Foto: Screenshot / Youtube)

Potez sa posledicama. Budući igrač crveno-belih ide na prinudni odmor, što će da bude težak udarac za prašku Slaviju u situaciji kada se lome koplja u borbi za šampionsku titulu i trofej nacionalnog kupa.


KVALIFIKACIJE EURO 2024: Kvota kladionice MaxBet na igru P2 za utakmicu Andora – Rumunija je 1.65. Početak meča je zakazan za 20.45.


Piter Olajinka je zaradio četiri meča suspenzije zbog udaranja štopera Libereca, Giljija Ndefea, u 89. minutu utakmice. Novi napadač Crvene zvezde od leta će tako biti samo navijač tokom aprila.

Prema odluci Disciplinske komisije, on će propusti mečeve sa Sigmom Olomuc, Bohemijansom (polufinale kupa), Mladom Boleslav, ali i veliki gradski derbi sa Spartom. Najbolji igrač svoje ekipe je važan za finiš sezone, a Slavija i Sparta su šest kola pre početka plej-ofa izjednačeni na čelu tabele sa po 54 boda.

https://www.youtube.com/watch?v=neMpV3qKIe8

Nigerijac igra najproduktivniju sezonu u karijeri, s obzirom da je postigao 16 golova i zabeležio sedam asistencija u svim takmičenjima. Zanimljivo, Olajinki je ovo bilo prvo isključenje od dolaska u Češku 2018. godina, a ukupno treće na 309 mečeva u čitavoj karijeri. Zaradio je i 45 žutih kartona, što jasno pokazuje da nije sklon ovakvim ispadima.

U Slaviji se ipak nadaju da bi nigerijski napadač mogao da zaigra u derbiju, s obzirom na to da imaju pravo žalbe, gde će pokušati makar da se ublaži kazna.

PROČITAJTE JOŠ:

PORUKA VLAHOVIĆA Daćemo sve od sebe da pobedimo Crnu Goru! Nikad nije bilo lako igrati dole

RASPAD SISTEMA Partizan ne može ni protiv bugarskog prvoligaša! Dva gola mu dao napadač od 150.000 evra

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.