Budimo u kontaktu

LIGA KONFERENCIJE

NEMA PREDAJE Moćna poruka navijača Tventea tokom meča protiv Čukaričkog (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Navijači Tventea (Foto: Starsport)

Čukarički i Tvente sastaju se u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Meč se igra na stadionu Partizana, a holandski tim posle prvog poluvremena vodi sa 3:0.


Na meču Kristal palas – Arsenal, naša kladionica nudi kvotu 5.70 za igru 2&4+.


Na severnoj tribini je oko 150 navijača iz Holandije. Oni su na ogradu istakli nekoliko svojih zastava, a jedna se posebno ističe. Na njoj se nalazi Kosovo i Metohija, a preko je napisano “nema predaje”.

Foto: Starsport

Holandija je među prvim zemljama priznala tzv. Kosovo, ali se ne slažu baš svi sa tom odlukom. Lep gest navijača koji navijaju korektno. Nije upaljena nijedna baklja, a samo se čuje njohova pesma.

PROČITAJTE JOŠ:

STOLICA I DALJE ŠIRI OPTIMIZAM Možemo i moramo da pobedimo u revanšu i prođemo dalje!

KVALIFIKACIJE ZA LK Ivić slavi Đorđa Jovanovića, Irci rastužili Sašu Ilića

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.