Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

NEMAČKA SE BOLJE VIDI Srpski rukometaši ostvarili važnu pobedu na gostovanju! Plasman na EP sve bliži

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Bogdan Radivojević (Foto: Starsport)

Srpski rukometaši su napravili veliki korak ka Evropskom prvenstvu koje se 2024. održava u Nemačkoj. Oni su u drugom kolu kvalifikacija Grupe 2 u Prešovu savladali domaćina Slovačku sa 27:21 (16:12).


ARGENTINA: Od 23 igraju Independijente – Banfild, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.15. 


Preporodio se španski trener Toni Đerona našu reprezentaciju. “Orlovi” igraju onako kako smo oduvek želeli. Oni su kvalifikacije počeli ubedljivom pobedom protiv Finske u Novom Sadu (34:24).

Srbija je povela od prvog minuta, a prednost je samo rasla. Imali su domaći podršku sa tribina, ali im to nije pomoglo. Posle 30 minuta na semaforu je pisalo 16:12 za Srbiju.

Nisu naši rukometaši posustajali ni u nastavku. Vrlo brzo je svima u dvorani bilo jasno da bodovi putuju u Srbiju.

Najbolji u našem timu bio je Bogdan Radivojević sa sedam golova, a pratili su ga Lazar Kukić i Mijajlo Marsenić sa po četiri i Predrag Vejin sa tri. Odličan na golu je bio Dejan Milosavljev sa 11 odbrana.

Kod Slovaka je najefikasniji bio Martin Potisk sa šest golova. Ipak, ubedljivo najbolji je bio golman Martin Konečni sa 12 odbrana, od čega dva sedmerca.

Naša reprezentacija naredni meč igra 8. marta kada dočekuje Norvešku. Po dve najbolje reprezentacije iz svake grupe i četiri najbolja trećeplasirana tima plasiraće se na EP.

Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

PONOS BILEĆE Tijana je jedna od najboljih odbojkašica sveta svih vremena, sestra joj igra za drugu reprezentaciju, a brat želi da je nadmaši (FOTO)

NA IVICI SUZA Tijana emotivno govorila pre prepunom dvoranom u Apeldornu

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.