Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

“ZVER” Kao da su ga izujedali obadi… Motika kao Švarceneger (FOTO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Nemanja Mtika posle 166. večitog derbija (Foto: Starsport)

Nemačka škola… Tačno se vidi razlika. Igrao je u Bajernu, doduše u drugom timu, ali nema tu neke velike razlike kad je u pitanju rad na snazi i kondiciji, ishrani…


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Crvene zvezde protiv Baskonije (četvrtak 19:00) je 1.55.


U januaru je Nemanja Motika stigao u Ljutice Bogdana i jedan je od najskupljih igrača kad je plaćanje obeštećenja u pitanju. Još nije dobio pravu priliku da se pokaže pred navijačima, trener Dejan Stanković dozira njegovu minutažu. Za sada je Motika odigrao tek desetak minuta u dva meča Superlige.

Ipak, osetio je vatru večitog derbija. Zaigrao je protiv Partizana u pobedi od 2:0. Posle meča, jasno, u svlačionici je vladalo slavlje. Na fotografiji koju je objavio Milan Pavkov na Instagram storiju, vidi se koliko je crveno-belima značio trijumf nad najvećim rivalom, kojim su se vratili u ravnopravnu borbu za šampionsku titulu.

Takođe, vidi se i da Nemanja Motika puca od snage. Ima “brdo mišića”. Izgleda kao  Arnold Švarceneger. Rekosmo već – nemačka škola.

Nemanja Motika, desno (Foto: Instagram/milan_pavkov_9)

PROČITAJTE JOŠ:

UNIŠTAVANJE “ČAIRA” Trava propala za tri godine, stadion nema upotrebnu dozvolu i čuvara! Može da uđe ko god hoće

Junajted pikirao zamenu za Ronalda! Moraće da ga plati 90.000.000 evra

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.