Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Nemanja Vidić predao kandidaturu za predsednika FSS

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nemanja Vidić (Foto: Privatna arhiva)

Sve je skupljeno prema pravilima. Usledio je još jedan korak kandidata za prvog čoveka srpskog fudbala. Predajom potrebne dokumentacije Nemanja Vidić je u petak zvanično postao kandidat za predsednika FS Srbije.


PREMIJER LIGA: Od 21 igraju Fulam – Vulverhempton, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.60.


Bivši kapiten Mančester junajteda je dosao zajedno sa bivšim reprezentativcem Dankom Lazovićem na Terazije i predao neophodnu papirologiju, kao i dokaz da ima podršku pet delegata Skupštine, što je minimum da bi kandidatura bila validna.

Srpski as je tako postao drugi kandidat za upražnjenu fotelju prvog čoveka srpskog fudbala, posle Dragana Džajića, kojeg je kandidovao FS regiona Zapadne Srbije, a podržali su ga i svim ostali regioni Vojvodina, Beograd, Istočna Srbija, KiM. Njihovi poslanici će glasati za počasnog predsednika Zvezde i to je dovoljno da ima potrebnu većinu.

Ni Džajić, ni Vidić nisu detaljnije izložili plan i program, kao ni koga bi, u slučaju pobede, postavili na najvažnija mesta u fudbalskog organizaciji. Očekuje se da to urade narednih dana i posle 27. februara, kada ističe rok za prijave, koje će pregledati komisija. Sednica Skupštine je zakazana za 14. mart.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠERIF NA BALKANU Partizan sedmi klub iz bivše Jugoslavije koji je ispao od moldavskog tima (VIDEO)

OTKRIVAMO Zvezda spremila nagradu za jednog od najboljih igrača

4 Komentara

4 Comments

  1. Coki vas Ćoki

    24.02.2023. at 12:53

    Srećno Nemanja …do pobede!!

  2. RASPALI PROJEKAT NK GLODARISTAN

    24.02.2023. at 13:21

    DŽAJA ČE VAM DOČI GLAVE GROBARIIII

  3. Sex

    24.02.2023. at 15:27

    Dementni Dzaja od 80 god da vodi savez
    Sad razmisljam gde jos ima slobodno mesto na koje vucic nije postavio svog coveka

    • Ђоле

      24.02.2023. at 21:29

      нема

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.