Budimo u kontaktu

NEMAČKA

NEMCI PIŠU Tri zvezde Bajerna na transfer listi

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Sadio Mane i Liroj Sane (Foto: Beta/AP)

Iako je Bajern spletom srećnih okolnosti odbranio titulu, burno je ovih prolećnih dana u Minhenu. Istog dana kada je osvojen tron, smenjeni su generalni direktor Oliver Kan i sportski direktor Hasan Salihamidžić. Usledio je novi potez. Prema pisanju nemačkih medija, tri zvezde ekipe našle su se na transfer listi.


Na meču Štutgart – Hamburger, naša kladionica nudi kvotu 2.45 za igru ug 1P2+.


Ugledni Bild tvrdi da su na prodaju “oglašeni” Sadio Mane, Liroj Sane i Serž Gnabri.

Odlazak Manea nije iznenađenje. Senegalcu nije prijala selidba iz Liverpula u Nemačku i odigrao je slabu sezonu. Na 38 utakmica je postigao 12 golova i upisao šest asistencija. Pored svega, udario je Sanea i klub ga je oštro kaznio.

Sane je bio nešto bolji. Odigrao je 44 utakmice, dao 14 golova uz 10 asistencija. Ipak, procena čelnika kluba je da treba da ode.

Najbolji učinak od ove trojice ima Serž Gnabri. Na 47 utakmica postigao je 17 golova i zabeležio 12 asistencija. Ipak, njegova prodaja je povezana sa smenom Salihamidžića, jer je prošle godine produžio ugovor baš na insistiranje bivšeg sportskog direktora.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.