Budimo u kontaktu

ENGLESKA

(NE)PRISTOJNA PONUDA Sajt za odrasle ponudio Evertonu da po njemu nazove svoj stadion

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Evertona (Foto: Beta/AP)

Interesantna ponuda se našla na stolu Evertona. Američki sajt za odrasle “Stripčet” ponudio je novac engleskom klubu kako bi svoj stadion nazvao po njemu. Engleski mediji dobili su mejl od sajta u kojem piše da žele da uđu u Premijer ligu.


PREMIJER LIGA: Od 16 igraju Njukasl – Brentford, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.80. 


Sa vešću da Everton traži prava na imenovanje za svoj novi stadion vredan 566 miliona dolara, “Stripčet” zvanično produžava 10-godišnju ponudu vrednu 20 miliona dolara godišnje da stadion nazove “Stripchat Sustainability” – piše u pomenutom mejlu.

Potpredsednik sajta Maks Benet izneo je planove za naredni period.

“Stripčet” je zvanično proširio ponudu Evertonu da bude zvanični partner za imenovanje novog klupskog stadiona. Ako bi naša ponuda bila prihvaćena, uložili bismo zajednički napor da “Stripchat Sustainability Stadium” postane najprogresivniji, najodgovorniji i najodrživiji stadion na svetu – rekao je Benet.

Engleski mediji su kontaktirali čelnike Evertona, a portparol kluba je rekao da ne postoji nikakva ponuda za imenovanje stadiona. Rečeno je i da je malo verovatno da “Stripčet” postane sponzor stadiona.

PROČITAJTE JOŠ:

HIT SNIMAK! Golčina Kange i neverica Pešića – neprocenjiva reakcija napadača Zvezde (VIDEO)

PROBUDIO SE Marković prošle sezone dao četiri gola za Partizan, a sada drugi za tri nedelje (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.