Budimo u kontaktu

ENGLESKA

NESTVARAN PREOKRET Konte i “pevci” u nadoknadi ulovili “lisice”, golovima jednog čoveka! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Hari Kejn i Džejms Medison (Foto: Beta/AP)

Moguće je i to u Engleskoj. “Pevci” su se učinili kao plen za “lisice”, ali su ih, protiv zakona prirode ulovili: Lester – Totenhem 2:3 (1:1)!


AKN: Na meču Obala Slonovače – Alžir, naša kladionica nudi kvotu 2.35 za igru 1X&2+.


Većim delom utakmice pitao se tim Brendana Rodžersa. Poveo je Lester golom Zambijca Patsona Dake, odgovorio je Hari Kejn, njegovim jubilarnim, 250. golom u klupskom dresu.

Odlični Dćejms Medison je pogotkom u 76. minutu približio Lester pobedi, ali tada se ukazao Stiven Bergvajn. Holanđanin je golovima u petom i sedmom minutu nadoknade odveo Kontea i Totenhem do nestvarne pobede!

PREMIJER LIGA, zaostali mečevi

Sreda

Lester – Totenhem 2:3 (1:1)

(Daka 24, Medison 76 – Kejn 38, Bergvajn 90+5, 90+7)

21.00 Brentford – Mančester junajted

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.