Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NESVAKIDAŠNJA ODLUKA PARTIZANA Neka čekaju Vulvsi i Anderleht…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Marko Milovanović na ceni (Foto: Starsport)

Mogao je Partizan lepo da zaradi poslednjeg dana prelaznog roka. Anderleht i Vulvs javili su se za mladog napadača Marka Milovanovića.


KVALIFIKACIJE ZA SP: U utorak od 17 igraju Oman – Australija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.58. 


Englezi su poslali jaku ponudu od šest miliona evra i 20 procenata od sledeće prodaje. Anderleht je bio “nešto skromniji” sa pet miliona evra i 20 procenata od sledeće prodaje. Na obe ponude odgovor Partizana je bio “ne”.

Kako nezvanično saznaje “MaxBet sport”, sportski sektor smatra da je Marko Milovanović neophodan Partizanu u borbi za titulu. To jest da se u trku sa Crvenom zvezdom ne može samo sa Rikardom Gomešom u napadu. Marko Milovanović je bljesnuo u trenucima kada je zimus napadač sa Zelenortskih ostrva bio bolestan i postigao je tri važna gola.

Marko Milovanović do leta ostaje u dresu Partizana, a cena ovog 18-godišnjaka može samo da raste. I rašće ako gorostasni napadač postigne još koji gol, a sigurno hoće…

SUNOVRAT Doskorašnji fudbaler Partizana karijeru nastavlja u Boliviji (VIDEO)

POSAO PRI KRAJU Zvezda na korak do pronalaska zamene za Njegoša Petrovića

4 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.