Budimo u kontaktu

Fudbal

Nevil: Dobar je igrač, ali ta cena je ludost ako Čelsi plati

Arsenije Soskic

Objavljeno

,

Gari Nevil (Foto: Printskrin Jutjub)

Hit Mundijala je na izlaznim vratima, kažu da je Čelsi spreman da plati bogatstvo. Pominje se oko 125 miliona evra, što bi značilo rekordan transfer u bpgatom ostrvskom fudbalu.


NGLESKA: Kvota naše kladionice na igru 1-1 u meču Mančester junajted – Bornmut (21:00) je 1.70.


Jeste Enco Fernandez šampion sveta sa Argentinom, jeste proglašen za najboljeg mladog igrača Svetskog prvenstva u Kataru, ali da li vredi baš toliko?

Navodno, Banfika več ima ponudu na stolu. Čelsi bi u tri godišnje rate od po 42,5 miliona evra plaćao argentinskog vezistu…

– Ta cena je ludost. Fernandez je veoma dobar igrač, ali to je mnogo novca! Pol Pogba je imao pedigre kada je potpisao za Mančester junajted, tako da po meni to nije uporedivo – poruka je Garija Nevila, bivšeg fudbalera kluba sa Old Traforda.

Ako se prognoze obistine, Fernandezov transfer postao bi najveći u istoriji engleske Premijer lige. Trenutno je rekorder Džek Griliš, kojeg je Mančester siti platio 117,5 miliona evra Aston Vili pre godinu i po dana.

PROČITAJTE JOŠ:

POTREBNA POJAČANJA Dve pozicije zimski prioritet Partizana!

SUPERMEN Igrao 50 minuta i postigao 71 poen! Neverovatni Mičel srušio Lebronov rekord (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.