Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

NEVOLJE U RAJU Real ima “krticu”, Anćeloti u očaju pokušava da pronađe ko odaje informacije

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Fudbaleri Reala (Foto: Beta/AP)

Real juri ka 32. tituli prvaka Španije, odlično mu ide i u Ligi šampiona gde je napravio ogroman korak ka polufinalu. Međutim, i u madridskom raju pojavile su se nevolje. Trener Karlo Anćeloti je ljut jer se već nekoliko puta desilo da imena početnih 11 budu objavljena u medijima nekoliko sati pre početka utakmice, mnogo pre nego što budu zvanično objavljena na portalima.


Na meču Sevilja – Granada, naša kladionica nudi kvotu 4.10 za igru X-1.


Upravo to se dogodilo uoči utakmice u Londonu protiv Čelsija. UEFA na svom sajtu najčešće objavi sastave oko sat i po pre početka utakmice. Međutim, pojedini mediji su startnih 11 Reala objavili mnogo ranije.

Prethodni takav slučaj zabeležen je 12. decembra prošle godine uoči gradskog derbija sa Atletikom. Novinar koji najčešće i nepogrešivo objavljuje početni sastav Reala zove se Migel Anhel Dijaz. Međutim, ne zna se ko mu je izvor iz svlačionice.

Španski mediji pretpostavljaju da se radi o nekom od iskusnijih igrača. Sumnja se da informacije odaje i neki od Anćelotijevih saradnika.

Za to vreme, Italijan u očaju pokušava da pronađe “krticu”. Možda će i da mu uspe. Do tada, čekamo sledeći sastav. Možda i sa Jovićem…

PROČITAJTE JOŠ:

Sjajna vest za “grobare”…

Zvezdin problem manje – Falko

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.