Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NEZADOVOLJNI ZBOG SUĐENJA Čime je Vojvodina zaslužila da bude oštećena na četiri od šest utakmica?

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Fudbaleri Vojvodine (Foto: Starsport)

Neka nova Vojvodina viđena je od početka ove sezone. Prepoznali su to i u Novom Sadu, pa je publika počela u većem broju da dolazi na stadion “Karađorđe”.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na pobedu Crvene zvezde protiv Makabija je 1.80.


Međutim, u klubu ne mogu da sakriju nezadovoljstvo zbog deljenja pravde. Ni VAR nije garancija ispravljanja sudijskih grešaka…

Mi smo došli sada u srpski fudbal, Rastavac, Bašić i ja, i zaista smo iznenađeni suđenjem i pitamo se čime je Vojvodina sve ovo zaslužila, da bude oštećena na četiri od šest utakmica. Samo neka nam neko to objasni – poručio je pomoćni trdner Voše Goran Šaula.

“Stara dama” u četvrtak (18:00) gostuje u Surdulici. Imaće trener Milan Rastavac problem kako da sastavi tim, s obzirom na brojne povrede.

U naredne dve nedelje očekuje nas tri neugodne utakmice, tako da hteli to ili ne, moraćemo da rotiramo igrače. Kao što znate, Veljko Simić je dobio crveni karton, a potom su se povredili i Nemanja Nikolić i Filip Malbašić, tako da uz ranije povređenog Uroša Nikolića, na njih nećemo moći da računamo. Dobra vest je da se Igor Jeličić oporavio, imamo još jedan trening i nadamo se da će svi koji su dostupni ostati zdravi – rekao je Goran Šaula.

PROČITAJTE JOŠ:

UZBURKANI DUHOVI U MAKABIJU Uoči meča sa Zvezdom aktivirana izlazna klauzula za Planića… Srpski štoper dobio “bezobraznu” ponudu

Čukarički produžio ugovor s napadačem

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.