Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NIJE JOŠ KRAJ Kolubara se ponovo žalila CAS-u

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stadion Kolubare (Foto Starsport)

Nije još kraj. Ponadali su se možda navijači da će Superliga Superliga konačno startovati ovog vikenda, ali prema informacijama Sport Kluba start sezone u srpskom prvenstvu i dalje je pod znakom pitanja, jer će Sud za arbitražu u sportu (CAS) u četvrtak po hitnom postupku da odlučuje o žalbi Kolubare.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA: Kvota naše kladionice na igru 2-2 u meču Brejdablik – Kopenhagen (21:15) je 2.65.


Podsetimo, Fudbalski savez Srbije je u ponedeljak oduzeo licencu Lazarevčanima zbog kršenja etičkih propisa i lažnih podataka dostavljenih u postupku za licenciranje, mada vest o tome nije ni objavljena na sajtu FSS.

Foto: Printksrin

Iz Lozane već stigla potvrda da će CAS o ovom slučaju da odlučiuje po hitnom postupku u četvrtak. Obe strane imaju rok da se izjasne do srede u 16 sati.

Ako bi CAS opet presudio u korist Kolubare to bi već bilo ozbiljan udarac za Fudbalski savez Srbije. Iako je svima jasno da je Kolubara kriva, ovoliko razvlačenje po sudovima nije smelo da se dozvoli. Sve je moralo da se obavi mnogo profesionalnije…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.