Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

NIJE SAMO REZULTAT Srbija odlično zaradila! Stiže bogata nagrada od UEFA

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić (Foto: Starsport)

Uz uspeh ide i novčana nagrada. Reprezentacija Srbije napravila je ogroman iskorak plasmanom u “A” diviziju Lige nacija. Trijumf nad Norveškom u Oslu (2:0) doneo je vetar u leđa pred SP u Kataru.


SRBIJA, PRVA LIGA: Kvota naše kladionice na pobedu Grafičara protiv Slobode je 1.60. Meč počinje u 15:00.


Selekcija Srbije pod vođstvom selektora Dragana Stojkovića Piksija je u svim linijama delovala skladno. Sloga i jedinstvo bili su posebno vidljivi posle golova, kada je skakala cela klupa i ulazila na teren da slavi sa igračima koji su bili na terenu. Za ostvarene rezultate uslediće i finansijski benefit.

Samim učešćem FS Srbije ima 1,5 miliona evra, a za osvojeno prvo mesto u grupi sledi jos dodatnih 1,5 miliona evra. Tako je za šest utakmica naša selekcija zaradila tri miliona evra! Lepo i korisno iz više aspekata. Liga nacija je donela eventualni baraž za EP u Nemačkoj, ako se ne prođe kroz kvalifikacije, kao i drugi šešir prilikom žreba 9. oktobra u Frankfurtu.

Ova ekipa je pokazala da je jedna sjajna grupa u kojoj vlada porodična atmosfera. Na terenu se vidi zajedništvo. Iako uskoro predstoji žreb, nismo opterećeni rivalima za naredni šampionat Evrope. Pokušaćemo da izborimo plasman, ali sada se polako okrećemo spremanju za Katar – poručio je sportski direktor reprezentacije Stevan Stojanović.

Okupljanje “orlova” sledi 15. novembra, a tri dana kasnije poslednji test pred SP, sa Bahreinom. Posle tog meča “orlovi” se sele u kmp u Dohi.

PROČITAJTE JOŠ:

SVE BLAMAŽE PARTIZANA U KUPU Galeniku i Bugojno “grobari” žele da zaborave, pokojni Radaković čuda činio, Reberu još bride obrazi (VIDEO)

ZVEZDA KREĆE U ODBRANU KUPA Milojević spremio iznenađenje… Debituje novi igrač!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.