Budimo u kontaktu

NBA LIGA

BRUKA U DETROITU Sudije isključile Jokića i trenera Denvera! Meloun: Psovao sam na srpskom!

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Nikola Jokić odlazi u svlačionicu posle isključenjua (Foto: Beta/ AP Photo/Carlos Osorio)

Denver je odigrao sedmu uzastopnu utakmicu bez Džamala Mareja, od prve četvrtine je ostao bez trenera Majkla Melouna, a pred kraj prvog poluvremena i bez Nikole Jokića. Ipak, Nagetsi su “preživeli” meč u Detroitu – 107:123 (27:23, 29:32, 25:24, 26:24).


KVALIFIKACIJE ZA EP: Kvota naše kladionice na pobedu Švajcarske u Rumuniji (20:45) je 2.05.


Srpski centar je isključen posle druge tehničke greške. Čini se da su sudije “isterivale pravdu” na Nikoli Jokiću. Nisu ga zaštitile, nisu ga tretirale onako kako se inače tretiraju NBA zvezde. Kao da su jedva čekale da mu pokažu put u svlačionicu. To si u učinile na 1:22 pre kraja druge četvrtine.

Kad je u pitanju Meloun, on je isključen zbog ulaska na teren, kako bi protestovao protiv donete sudijske odluke…

O isključenju Nikole Jokića je kroz smeh rekao:

– Mislim da je bio zabronut za moje stanje.

Objasnio je, potom Majkl Meloun kako su pratili meč do kraja:

– Teško je da se gleda utakmica na TV. Grlili smo se kod dobrih poteza, a kod loših sam ja psovao na srpskom.

Inače, do isključenja je Nikola Jokić zabeležio devet poena i po pet aistencija. Na terenu je proveo 15 minuta.

1 komentar

1 komentar

  1. U IME ISTINE I PRAVDE

    21.11.2023. at 08:58

    PROKLETA JE AMERIKA…POLAKO ALI SIGURNO KRISTALIŠE SE UTISAK DA GA ČEKA NOVAKOVA SUDBINA. BILO JE NA MOMENTE KOMIČNO KAD NA US OPENU VIMBLDONU ILI U PARIZU,GLEDAŠ MEČEVE NOLETA SA RUSIMA,I KAKO MASA LADNO NAVIJA ZA RUSE,A PROTIV NOVAKA SRBINA. JBG ISPADE DA NISMO MI MALI RUSI,NEGO DA SU RUSI USTVARI MALI SRBI😂😂😂👍👍👍. SAD SE DEŠAVA ISTA PRIČA SA JOKAROM. ‘DE JE BRE BRATE NORMALNO DA SVAKI DAN PIČIŠ TRPL-DABL I DA IM POTREŠ SVE IKONE BASKETA,KOJE SE STVARALI GODINAMA OD OSKARA ROBERTSONA,PREKO ČEMBRLENA,DŽABARA,DŽORDANA,MEDŽIKA DO LEBRONA,EVO TI MENI RECI PRIJATELJU. PROLETOS MU OTMU MVP LIGE, ON LADNO UZME TITULU I MVP PLEJ OFA S PROSEKOM TRPL-DABL,ONAKO DEB’O, PA JOŠ RASO NA MASNOM BUREKU,PLJECAMA,SARMI I PRASETINI I TEŠKO USPE DA URADI VIŠE OD 10 SKLEKOVA, AL I’ D’IZVINEŠ KA*A KO MAJMUNE ONE NJINE NABILDOVANE MAMBE I ANAKONDE. OMA SU POČELI DA GA BUŠE OD PRVE TEKME ES PI EN “NEĆE DA GA VIDI NA MVP LISTI ZA OVU SEZONU IAKO JE OPET OD STARTA PRVI I BIĆE PRVI DO KRAJA PO PARAMETRIMA,AL ĆE ONI DA IZMISLE NEKOG DRUGOG KO JE ŠATRO BOLJI. ‘DE BRE SRBIN DA IM SE IZDŽVIZDI OPET PO TROFEJIMA,TO NIJE ZDRAVO ZA UHO WORLD MAKERA KOJI NAM KREIRAJU STVARNOST. IMA SUDIJE NA LAGANICA DA IH “SARANJUJU” CELU SEZONU I JEDNOSTAVNO IH IZBACE IZ PRIČE. MELOUN JE GENIJALAC I SKAPIRAO ČOVEK SVE PA IM ZA TO POMINJE FAMILIJU NA SRBSKOM

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.