Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Zvezda dobija konkurenciju! U trku za Kalinićem uključen i ovaj klub… Želi da napravi moćan tim

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Nikola Kalinić u dresu Barselone (Foto: Starsport)

Zvezda ne krije, Španci isto znaju – Nikola Kalinić je meta kluba sa Malog Kalemegdana. To žele i navijači crveno-belih koji su mu na utakmici sa Barselonom skandirali “Vrati se u Zvezdu, Kalina”.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Virtusa protiv Valesnije (20:30) je 1.48.


Igrač tog kvaliteta je pžoeljan i za druge klubode. Kako pišu italijanski mediji, u svojim redovima od leta bi voleo da ga vidi i Virtus. Ozbiljno “spremanje” očekuje se u Bolonji.

Već je dogovoren dolazak Trenta Andrejsa Gražulisa, koji u Evrokupu prosečno beleži 12.3 poena i 5.4 skoka. Jasno, eventualno angažovanje Nikole Kalinića još više bi pojačalo poziciju krila.

Kada su ostale pozicije u pitanju, na radaru Virtusa su bekovi Ajzea Kenan (Olimpijakos), Karsen Edvards (Bajern), Džejlen Hands (Palensija), krilni centar Džon Braun (Monako) i centar Džoš Nibo (Makabi). Očekuju se da će nove ugovore da potpišu Ife Lundberg i Danijel Heket.

Iz kluba, najverovatnije, odlaze Džon Miki i Tornike Šengelija (pretpostavlja se da će da potpiše za Panatinaikos).

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.