Budimo u kontaktu

ENGLESKA

PREMIJER LIGA Ovo je neki drugi Njukasl, Brazilac vodi “svrake” ka opstanku

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Bruno Gimaraeš (Foto: Beta/AP)

Definitivno, ovo je neki drugi Njukasl. Posle turobne jeseni i nove godine dočekane bez pobede, “svrake” su došle u sasvim bezbednu zonu. Posle pobede nad Lesterom, spas se jasno nazire – 2:1 (1:1).


Brazil: na meču Internasional – Fortaleza, naša kladionica nudi kvotu 3.20 za igru 1-1.


Junak trijumfa bio je Bruno Gimaraeš, doveden iz Liona zimus za 42 miliona evra. Posle vođstva gostiju koje je doneo Lukman, Brazilac je odgovorio brzim izjednačenjem, da bi u dalekoj nadoknadi još jednom pogodio za veliko slavlje na Sent Džejms Parku.

Ovom pobedom, Njukasl je odmakao na 12 bodova u odnosu na zonu ispadanja. Pritom, ne zaboravimo da je prva tri boda upisao 22. januara.

Na vrhu te, crvene zone je Barnli. Gost je vodio od 33. minuta, ali meč je obeležila jeziva povreda veziste Ešlija Vestvuda. Za prednost Barnlija pogodio je Vut Veghorst, a u smiraj poluvremena je imao ogromnu priliku da udsvotruči prednost. Međutim, Korne je užasno izveo penal. Kazna je stigla dvadesetak minuta pre kraja, kada je izjednačio Tomaš Souček.

Premijer liga, 33. kolo

nedelja

Njukasl – Lester 2:1 (1:1)

(Gimaraeš 30, 90+5 – Lukman 19)

Vest Hem – Barnli 1:1 (0:1)

(Souček 74 – Veghorst 33)

subota

Totenhem – Brajton 0:1 (0:0) /Trosar,90/

Mančester junajted – Norič 3:2 (2:1)

(Ronaldo 7, 32, 76 – Dauel 45+1, Puki 52)

Sautempton – Arsenal 1:0 (1:0)

(Bednarek 44)

Votford – Brentford 1:2 (0:1)

(Denis 54 – Norgard 15, Janson 90+6)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.