Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

Novak bez velike podrške sa tribina u polufinalu Australijan opena

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra od 9:30 u polufinalu Australijan opena protiv Tomija Pola iz SAD. Njegov otac Srđan saopštio je da neće prisustvovati polufinalnom meču.


AUSTRALIJAN OPEN: U subotu od 9:30 igraju Ribakina – Sabalenka, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Sabalenke 1.77.


On je dobio oštre kritike pošto se u sredu posle meča četvrtfinala u Melburnu, koji je njegov sin dobio protiv Rusa Andreja Rubljova, slikao sa navijačem koji je nosio zastavu sa likom predsednika Rusije Vladimira Putina. U saopštenju koje je poslao organizatorima prvog grend slem turnira u sezoni, Srđan Đoković naveo je da neće prisustvovati meču.

Novak i Srđan Đoković (Foto: Starsport)

Organizatori su naveli da su razgovarali sa igračima i članovima njihovih ekipa o važnosti da se ne ulazi u bilo kakve aktivnosti koje mogu poremetiti turnir i ponovili da je zabranjeno isticanje zastava Rusije i Belorusije.

Sportisti iz Rusije i Belorusije su izbačeni gotovo sa svih međunarodnih takmičenja zbog rata u Ukrajini, a tamo gde učestvuju nisu istaknute zastave njihovih zemalja i takmiče se kao neutralni sportisti.

PROČITAJTE JOŠ:

Cicipas u finalu Australijan opena!

ŠTO VAM JE ON KRIV? Novaka upozoravaju zbog oca! Ukrajinci pobesneli zbog Srđana Đokovića (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.