Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

FRANCUZ PRETI NOLETU: Napašću ga forhendom, želim da ga pobedim!

Aleksandar Milosevic

Objavljeno

,

Novak Đoković proslavlja pobedu (Foto: Beta/AP Photo)

Gotovo mesec dana Novak Đoković je pauzirao i u petak se konačno vraća na teren. Publika se uželela Noletovih partija, a najbolji srpski teniser nastoji da se preko ATP tunira u Rimu što bolje pripremi za mnogo važniji Rolan Garos.


POLJSKA LIGA: Slask dočekuje Krakoviju (20:30), a kvota naše kladionice na igru GG je 1.88.


Negde oko 19 časova Đoković će da ukrsti koplja sa francuskim teniserom Korentanom Muteom u okviru drugog kola turnira. Noletov protivnik je trenutno 83. igrač sveta, a u prvom kolu je savladao Rusa Romana Safijulina. Iako igra sa petostrukim osvajačem mastersa u Rimu, Mute je vrlo ambiciozan.

– Volim da igram ovakve mečeve i od malena treniram za ovo. Igrao sam sa Nadalom na Rolan Garosu, sa Novakom u Bersiju i igraću ponovo ovde. Pri kraju su karijera i to je šansa da ih upoznam, a voleo bih da igram i protiv Federera. Protiv Đokovića ću da izađem na teren da pobedim, kao i svaki put, iako nisam favorit. Videćemo šta će da bude. Veoma sam uzbuđen, ali ću da pristupim ozbiljno. Ovo će da bude jedan od najvećih mečeva koje ću da odigram u karijeri. Pokušaću da igram svoju igru i da ga napadnem forhendom – rekao je Francuz.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.