Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

SUSRET ĐOKOVIĆA I BELINGEMA Pričali su o fudbalu, a jednog igrača su posebno izdvojili (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Novak Đoković i Džud Belingem (foto: printscreen/twitter/JBellinghamZone)

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, nedavno je dobio nagradu za najboljeg sportistu planete. Brojne zvezde iz sveta sporta su prisustvovale manifestaciji, a jedan od njih bio je i Džud Belingem.


NEMAČKA 2: Osnabrik – Šalke (18.30), kvota na tip 3+ u kladionici Maxbet iznosi 1.45


Isplivao je snimak susreta srpskog tenisera i veziste Real Madrida, koji su većinom razgovarali o fudbalu. Đoković je istakao da je pratio prethodni “El klasiko”, a posebnu pažnju posvetili su Luki Modriću.

Iskusnog hrvatskog reprezentativca Novak smatra dobrim prijateljem, te je u razgovoru sa njegovim kolegom, Belingemom izneo svoje divljenje prema Modriću.

Bio sam na utakmici (El klasiko), bilo je neverovatno. Ti si igrao jako dobro, tokom meča sam komentarisao koliko se dobro snalaziš – rekao je Đoković, pa dodao:

– Fenomenalna grupa igrača. Luka je dobar prijatelj, neverovatan je pogotovo u njegovim godinama. Mnogo trči, igra na takvoj poziciji gde konstantno mora da ide gore-dole.

Potom se Belingem priključio pohvalama:

Da zaista je zadivljujuće kako igra sa 38 godina. Izgleda kao da mi je vršnjak – našalio se Englez.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.