Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

MONTE KARLO Pljuštali brejkovi, Đoković posle dva sata bitke prošao u polufinale

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Novak Đoković (Foto: Beta/AP)

Najbolji teniser sveta ikada igraće u polufinalu prvog mastersa na šljaci, u Monte Karlu. Novak Đoković je posle velike borbe bio bolji od Australijanca Aleksa De Minora, 11. na ATP listi – 7:5, 6:4.


Na meču Mec – Lans, naša kladionica nudi kvotu 1.88 za igru ug 3+.


Đoković se već u prvom gemu suočio s dve vezane brejk lopte. Spasao ih je i već u sledećem gemu sam imao dve šanse za brejk. Australijanac je bio uspešniji.

Lako je Novak čuvao svoj servis, imao brejk i set loptu u 10, a u sledećem gemu se ponovo suočio sa pretnjom. Odoleo je tada najbolji ikada, a u sledećem gemu najzad došao do brejka i seta. Imao je 40:15, Australijanac je izjednačio, Đoković došao do prednosti i tu šansu nije propustio.

Retko viđena serija brejkova je obeležila drugi set. Viđeno je šest uzastopnih! Novak je sticao prednost, ali se De Minor iznova vraćao. Činilo se da će tačku na tu “ludnicu” na terenu da stavi Đoković, ali je ponovo izgubio servis gem i protivnik je prišao na 4:3.

Obojica su u sledeća dva gema bili sigurni na svoj servis, a presuda je stigla u 10. gemu. Novak je stigao do dve brejk, u ovom slučaju i meč lopte. Prvu je iskoristio i stavio tačku na nešto više od dva sata teniske bitke.

Protivnik Novaka Đokovića u polufinalu biće bolji iz duela Francuza Iga Umbera i Norvežanina Kaspera Ruda. U drugom polufinalu igraće Stefanos Cicipas i Janik Siner.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.