Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ĐOKOVIĆ O NADALU Mnogo puta su ga otpisivali, kao i mene…

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Đoković i Nadal (Foto: Beta/AP)

Novak Đoković nastaviće pohiod ka trofejima i u 2024, s tim što će sledeće godine u konkurenciji da bude i Rafael Nadal. Španac je propustio veći deo minule sezone i nije igrao od Australijan opena. Početkom juna je podvrgnut operaciji kuka, oporavio se i priprema se za povratak na teren. Priprema za prvi Grend slem godine biće mu turnir u Brizbejnu.


NBA: Naša kladionica nudi kvotu 1.88 da će na meču Vašington – Toronto biti ubačeno više od 239 poena.


Uoči novog početka njegovog arhirivala, o Špancu je govorio i Đoković.

– Iskreno, uvek ga očekujem na najboljem nivou. Mnogo puta su ga otpisivali, kao i mene. Dokazali smo im da greše – rekao je Đoković za AFP.

Najbolji teniser sveta ikada od Nadala ne očekuje samo epizodnu ulogu.

– On nije igrač koji će da se vrati samo da bi igrao, recimo na srednjem nivou i da odigra nekoliko mečeva. On želi da  osvaja trofeje, da bude najbolji. Zbog toga je postao to što je sada – legenda našeg sporta. Uveren sam da se sprema da osvoji Grend slem – rekao je Novak.

Đoković i Nadal gaje najveće rivalstvo u modernoj istoriji tenisa. Do sada su odigrali 59 mečeva i Novak vodi 30:29 u pobedama. Kada je reč o finalima, Đoković je slavio 15, a Nadal 13 puta.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.