Budimo u kontaktu

NAŠI TENISERI

ĐOKOVIĆ SAZNAO RIVALE U RIMU U četvrtfinalu ga čeka težak zadatak!

Aleksandar Milosevic

Objavljeno

,

Novak Đoković na Australijan openu (Foto: Beta/AP Photo)

Uželela se publika Noleta, a uželeo se i Nole igre. Gotovo mesec dana najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je van terena. U “večnom gradu” on će da juri novi pehar, a na žrebu u ponedeljak saznao je ime prvog protivnika, kao i potencijalne rivale u nastavku tunira.


FRANCUSKA LIGA 1: Lil dočekuje Lion (21.00), a kvota naše kladionice na pobedu domaćina je 2.00.


Đoković će da “preskoči” prvo kolo ATP tunira u Rimu, a u drugom će da odmeri snage sa pobednikom iz duela Romana Safjulina i kvalifikanta. U trećoj rundi srpski teniser bi mogao na Jakuba Menšika, a u osmini finala potencijalni protivnik mogao bi da mu bude Karen Hačanov.

Težak zadatak Đokovića čeka u četvrtfinalu, kada bi mogao da ukrsti koplja sa Kasperom Rudom, koji ga je savladao u Monte Karlu. U drugom kosturu žreba je Rafael Nadal, koji je titulu u Rimu osvajao čak 10 puta. Sa španskim teniserom Novak ne može da se sastane pre finala.

Novak je ovaj turnir osvajao pet puta, a ima dobre šanse da dođe do novog pehara s obzirom na to da drugi i treći teniser sveta, Janik Siner i Karlos Alkaraz, ne mogu da nastupe zbog povreda. Bila bi to lepa uvertira Noletu za Rolan Garos. Turnir u Rimu na programu je od 8. do 19. maja.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.