Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NOVI ANGAŽMAN Srpski trener se preselio u Emirate

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nebojša Vignjević pred novim izazovima (Foto: Privatna arhiva)

Iznenadan rastanak sa Honvedom, pa brzo do novog posla. Nije dugo čekao na angažman, a sledeća stanica u trenerskoj karijeri su Emirati. Od pre nekoliko dana se nalazi u Aziji i posao je uspešno završen.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJA: Od 20 igraju Ljapi – Budućnost, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.38. 


Srpski stručnjak Nebojša Vignjević nalazi se pred novim izazovom. Posle skoro deset godina rada u mađarskom fudbalu, prihvatio je poziv da radi u Al Dafri, ekipi koja se takmiči u prvenstvu Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ugovor je potpisan na godinu dana sa opcijom produžetka.
Naredni zadaci su da se pojača ekipa i uklope novi igrači tokom pripremnog perioda, što nije baš lagan posao. Prvi pomoćnik biće Nebojša Topalov, a imaće i još dva saradnika koja dolaze iz Srbije.

Imao je Vignjević dosta uspeha sa Ujpeštom i Leipajom u Letoniji, a za angažman u Al Dafri ga je preporučio kolega Vuk Rašović, koji je pre nekoliko sezona s uspehom vodio ovaj klub, a zatim se preselio u Saudijsku Arabiju, gde predvodi Al Feihu.

PROČITAJTE JOŠ:

Evroliga počinje 6. oktobra… Evo ko su prvi protivnici Crvene zvezde i Partizana

BLOKADA Navijačima Budućnosti zabranjen dolazak u Prištinu! Policiji zasmetao transparent

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.