Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NOVI BALKANSKI POREDAK Vlasnici Mančester sitija žele da kupe klub iz bivše Jugoslavije

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Mančester sitija (Foto: Beta/AP)

Zatresao se Balkan ove subote. Kako i ne bi kada kompanija Siti fudbal grup, čiji je osnivač Mansur bin Zajed Al Nahjan iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, želi da kupi klub iz bivše Jugoslavije. Kako prenosi sajt Ekipa 24, oni su zainteresovani za ljubljansku Olimpiju.


LIGA NACIJA: Od 20:45 igraju Češka – Portugalija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.70. 


Ova kompanija je u svetu najpoznatija jer je vlasnik Mančester sitija, a u svom vlasništvu ima Đironu (Španija), Lomel (Belgija), Melburn siti (Australija), Montevideo siti Torke (Urugvaj), Mumbaj siti (Indija), Njujork siti (SAD)…

Kako se navodi, bliske veze sa Siti fudbal grupom ima Albert Rijera. Bivši španski fudbaler je karijeru završio u Sloveniji gde je igrao za Zavrč i Koper. Nema sumnje da je upoznat i sa potencijalima Olimpije.

Inače, Olimpija je prethodnih meseci bila u centru pažnje zbog sukoba između navijača i uprave kluba. Kap u punoj čaši bila je smena trenera Roberta Prosinečkog, koji se nije dugo zadržao na klupi. Navijači su jasno stavili do znanja da su na strani nekadašnjeg trenera Crvene zvezde.

Zeleno-beli iz Ljubljane u svojim vitrinama imaju dve titule osvojene 2016. i 2018. godine), i tri nacionalna Kupa (2018, 2019, 2021). U pitanju je klub koji je osnovan 2005. godine, nedugo posle bankrota stare Olimpije koja je igrala i u Prvoj ligi Jugoslavije.

Ukoliko Olimpija zaista dobije novog vlasnika onda će svakako da bude najbogatiji klub na Balkanu, a možda i šire. Navijači u Ljubljani sa nestrpljenjem čekaju razvoj situacije.

PROČITAJTE JOŠ:

UEFA SANKCIONISALA PARTIZAN Zatvoren deo stadiona u Humskoj za meč protiv Kelna! Praznija i kasa…

Dok njegovi igraju u Beogradu, evo gde je Ibrahimović! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.