Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NOVI GAF PORTUGALCA Ronaldo se na poluvremenu izvikao na trenera, Hrvat samo pognuo glavu (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Ronaldo je malo nervozan (Foto: Twitter/Printscreen)

Stigao je kao mega zvezda u Saudijsku Arabiju i postao je najplaćeniji fudbaler planete. Krenuo je sa golovima, a sezonu će da završi bez trofeja sa mnogo nervoze.


SRBIJA U sredu od 18.30 Partizan dočekuje Crvenu zvezdu. Crveno-beli sedam godina čekaju pobedu u Humskoj, a kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 2.05.


Zbog nedoličnog ponašanja pokrenut je postupak za proterivanje Portugalca iz Saudijske Arabije. Ipak, to se najverovatnije neće dogoditi. Ipak, Kristijano Ronaldo je napravio novi gaf.

Al Nasr je u ponedeljak eliminisan u Kupu kralja od Al Vehde. Tako je Kristijano Ronaldo ostao bez jednog trofeja, a titula je daleko od žuto-plavih. Portugalac je još na poluvremenu pokazao nervozu, pa je snimljen kako nezadovoljstvo i nepoštovanje pokazuje prema treneru Dinku Jeličiću.

Španski “AS” je otišao korak dalje i otkrio da se Ronaldo na Hrvata drao u tunelu. Na snimku koji je dostupan vidi se kako hrvatski stručnjak samo sluša Portugalca i na kraju je pognuo glavu.

Očajni Ronaldo bes je izrazio tako što je, odlazeći prema tunelu, urlao na svog trenera Dinka Jeličića tražeći objašnjenje od njega – naslove j španskog lista “AS”.

Kristijano Ronaldo je na 14 utakmica postigao 11 golova. Ipak, Al Nasr je sa Portugalcem u timu izgubio sve derbije i važne mečeve, a “CR7” nije bio strelac. Ne ide mu baš u Saudijskoj Arabiji, možda se “peščana bajak” već ovog leta završi za Portugalca.

VAŽNE VESTI:

TO JE POSAO Kupili igrača za 50 hiljada, prodali ga za 2.1 milion evra

ABA LIGA NIJE VIDELA NBA ZVEZDU, “DELIJE” JESU Skandirale mu ime i prezime, evo kako je Dončić odreagovao… (VIDEO)

1 komentar

1 komentar

  1. Spasoje

    25.04.2023. at 10:58

    Taman kad pomislis da covek ne moze da bude antipaticniji on te demantuje..retko gadan lik, ali vruhunski fudbaler.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.