Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NOVI GOLMAN U ČUKARIČKOM Filip Samurović zadužio opremu “brđana”

Dalibor Tomasevic

Objavljeno

,

Filip Samurović na prvom treningu "brđana" (Foto: FK Čukarički)

Čukarički je kompletirao golmansku postavu za narednu sezonu. Posle Nenada Filipovića koji je došao iz TSC-a, ugovor sa “brđanima” potpisao je i Filip Samurović, dojučerašnji član Mačve i jedan od najboljih čuvara mreže Prve lige Srbije u prethodnoj sezoni.


EP U21: Kvota na pobedu Španije protiv Rumunije u našoj kladionici je 1.32. Meč počinje u 20:45. 


Na ovaj način dodatno je zaoštrena konkurencija za prvog golmana belo-crnih, jer su na pripremama još Nemanja Belić, Lazar Kaličanin i Dušan Begović.

Planski smo radili, rešili smo da konkurenciju dodatno pojačamo sa po jednim iskusnim i jednim mlađim golmanom. Samurovića smo pratili duži vremenski period, imao je odličnu sezonu u Prvoj ligi Srbije, bio jedan od najboljih čuvara mreže u tom rangu takmičenja. Dobro su nam poznati njegovi kvaliteti, u njemu smo videli dugoročno rešenje, sada treba da se prilagodi na novu sredinu i da nastavi da se razvija. Na njemu je da se dokaže u narednom periodu – rekao je trener golmana Čukaričkog Oliver Kovačević.

Mladi Šapčanin svestan je da će imati veliku konkurenciju, ali je spreman da se dokazuje.

Tako je, koliko vidim, i na svim drugim pozicijama u timu. Moje je da se maksimalno trudim, da što bolje treniram i radim. Ovo je veliki korak napred u mojoj karijeri, ako iskoristim šansu siguran sam da će biti još bolje – kazao je Samurović, koji je posle deset godina napustio Mačvu.

Prošle sezone bio je nezamenjiv na golu crveno-crnih. Upisao je 30 nastupa, a na 11 mečeva uspeo je da sačuva svoju mrežu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.