Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NOVI RADOVI Krenulo ulepšavanje “Marakane” za Ligu šampiona! Evo šta se menja (FOTO+VIDEO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stadion "Rajko Mitić" (Foto: Starsport)

Krenulo je završno glancanje. Crvena zvezda je počela u ponedeljak zamenu stolica na stadionu “Rajko Mitić”. Čitav posao je planiran u sklopu pripreme objekta za jesen u Evropi.


ARGENTINA 2: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Aldosivija protiv Estudijantes Buenos Ajresa je 2.45. Početak meča je zakazan za 23.00.


Pre početka Lige šampiona u septembru, prvo će biti zamenjene stolice na istočnoj tribini “Marakane”, a zatim i na preostale tri tribine. Krenulo se sa zamenama belih novih sedišta i za dve nedelje biće odrađen veći deo posla.

Ekipa Baraka Bahara je već započela takmičenje u Superligi Srbije i ostvarila je dva trijumfa (protiv Vojvodine 5:0 i protiv Napretka 4:0). Sledeći rival na domaćem terenu 19. avgusta je Spartak iz Subotice.

Osvajanjem šampionata prošle sezone, crveno-beli obezbedili su i direktan plasman u najelitnije klupsko takmičenje, koje je na programu od 19. septembra.

Žreb za grupnu fazu Lige šampiona zakazan je za 31. avgust u Monte Karlu, a Crvena zvezda se nalazi u trećem šeširu.

5 Komentara

5 Comments

  1. Перо параћинац

    07.08.2023. at 19:02

    Ljudi moji ,,odakle više para,,za sve to,do pre nekoliko godina ni za šampon niste imali, Lalatović kao trener predstavljen na stadionu,a sada se razbacujete,samo nije mi još uvek jasno odakle vam izvor prihoda i čije su to pare kojima se razbacujete,i nije mi jasno koja se to banka odriče svojih para,kao u slučaju kod vas,koja je to matematika da vam otpisuju kredite i dugovanja,i kakvo je to i da li je to normalno poslovanje takvih banaka ili ima tu nečeg drugog?????

    • Hulk

      07.08.2023. at 20:27

      Da pre 10-11. godina…
      partizani brzo vam prolazi vreme!

    • milos2504

      07.08.2023. at 20:29

      Ako nisi znao za tvoju informaciju Crvena zvezda je učesnik grupe faze evropskih takmičenja 6 godina za redom…da li si ti svestan koliki su prihodi od toga?

  2. CheGuevara

    07.08.2023. at 21:46

    Da si malo pratio rezultate u Evropi, znao bi da je Zvezda šest godina uaredom igrala grupe, što u LE, što u LŠ. Garantovani prihodi od UEFE, plus nagrade za pobede. Novac od sponzora, prodaja igrača, novac od ulaznica
    Bolje pitaj odkud pare za KK Partizan.

  3. Micko

    07.08.2023. at 23:24

    Završiće mezimica kao Juve u Italiji ili Rendžers u Škotskoj….

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.