Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NOVI UDAR NA TADIĆA Jel on neki saobraćajac na obuci? (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Ne hara Ajaks ligom Holandije kao što smo navikli. “Kopljanici” imaju osam bodova manje od lidera Fejenorda i male su šanse da će Roterdamersi da izgube ovu prednost. Timu iz Amsterdama sada preti da ne igra ni kvalifikacije za Ligu šampiona, jer im se po broju bodova izjednačio PSV.


ENGLESKA Od 20.45 Lester dočekuje Aston Vilu, “vilenjaci” su slavili protiv Čelsija u Londonu, mogli bi da “ulove i lisice”, kvota u kladionici MaxBet je 2.75.


Kiks protiv Go Ahed Iglsa bio je jagoda na tortu za kritičare kapitena Ajaksa i reprezentacije Srbije Dušana Tadića. Sada vatru nije otvorio legendarni Vesli Snajder, već Kenet Peres. On je na Srbina udario u živom programu na ESPN-u.

Dušan Tadić se ponaša kao da je saobraćajni policajac? Zar ne? Ja ne mogu da verujem šta radi. Samo pokazuje rukama fudbalerima Ajaksa. Video sam ove nedelje jednog saobraćajca na obuci dok sam čekao na semaforu. E, baš tako je Dušan Tadić izgledao na terenu. U svim pravcima je pokazivao – rekao je Peres.

Fudbalerima Ajaksa na meču protiv Go Ahed Iglsa poništen je potpuno regularan gol i praktično oduzeta pobeda. Naime, sudija je zbog navodnog ofsajda poništio gol Muhameda Kudusa u 34. minutu meča. Ispostavilo se da nedozvoljene pozicije nije bilo, ali kako VAR nije funkcionisao na ovom meču gol je poništen i tim iz Amsterdama je žestoko oštećen.

PREPORUČUJEMO:

SRBIJA SE ZABELELA U APRILU Da li će da se igra fudbal?

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.