Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

NOVO LICE Zvezda renovirala tribinu pred meč sa Ferencvarošem! Evo kako sada izgleda (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stadion "Rajko Mitić" (Foto: Starsport)

Radovi na ulepšavanju tribina. Crvena zvezda je iskoristila reprezentativnu pauzu da renovira južnu tribinu stadiona “Rajko Mitić”, gde su zamenjene stare i postavljene nove stolice.


LIGA NACIJA: Kvota naše kladionice na igru 1-1 u meču Belgija – Vels (20:45) je 2.00.


Odlučeno je da se promeni boja stolica ispod semafora i poveća kapacitet pred meč sa Ferencvarošem, koji se igra 6. oktobra. Ranije je tribina na jugu bila bele boje, a sada će da bude u bojama kluba – crveno bela.

Stolice na južnoj tribini verovatno su najčešće menjane kroz istoriju kultnog stadiona u odnosu na ostale strane, a razlog su lomljenje i paljene stolica od strane navijača Partizana u večitim derbijima poslednjih godina. U nekim ranijim situacijama sedišta na stadionu Crvene zvezde nisu ni postavljana na jug, odnosno skidana su pred derbi, upravo iz ovog razloga, ali je klub odlučio da poveća kapacitet za nastavak sezone, zbog još dva evropska ispita.

Pogledajte kako sada izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

PROČITAJTE JOŠ:

Lazarević: Kakva god da mi bude uloga – biću spreman

ŠVEDSKA U PROBLEMU Četiri igrača ne dolaze u Beograd, dvojica neizvesna

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.