Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

NULTA TOLERANCIJA ZA NEDISCIPLINU Crnogorci odstranili fudbalera iz reprezentacije

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crne Gore na meču protiv Holandije (Foto: Beta/AP)

Pravila su tu da bi se poštovala i ona važe za sve. Ko ih ne poštuje snosiće posledice. Time se vode u crnogorskoj fudbalskoj reprezentaciji. “Sokolovi” u poslednjem meču B Lige nacija u Podgorici dočekuju Finsku.


LIGA NACIJA: Od 20:45 igraju Crna Gora – Finska, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.65. 


U timu neće biti Milutin Osmajić, koji je ostranjen zbog kršenja discipline i pravila ponašanja, prenose Vijesti. Fudbaler portugalske Vizele je u petak bio starter u utakmici protiv Bosne i Hercegovine.

Osmajić se nije u nedelju pojavio u dogovoreno vreme u hotelu, a nije bio ni ovog ponedeljka na obaveznom zajedničkom doručku. Zbog toga je odlučeno da ne bude deo tima koji će da igra protiv Finske.

Osmajić (23) je za Crnu Goru debitovao pre dve godine i do sada je odigrao 12 utakmica i jendom je bio strelac. Ostaje da se vidi da li je ovo samo privremena mera ili je ovaj fudbaler zauvek odstranjen iz reprezentacije.

PROČITAJTE JOŠ:

On je delegiran za meč Norveška – Srbija… “Orlovi” nikada nisu pobedili kad im je delio pravdu!

LEPO Sjajan gest fudbalera Partizana… Šehović poklonio vrednu opremu klubu u kojem nikada nije igrao!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.