Budimo u kontaktu

KATAR 2022

OBAVIO ŠTA JE MORAO Selektor Portugalije rekao Ronaldu da neće da igra! Evo kako je prošao razgovor između njih

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Kristijano Ronaldo i Fernando Santoš (Foto: Beta/AP)

Fudbaler teško prima vesti koje se tiču njegovog ograničavanja minuta. Voli da bude u centru pažnje, da se ističe i da daje golove, pa gotovo uvek nastane neprijatna scena kada se donese odluka u vezi sa njegovim odsustvom sa terena.


SVETSKO PRVENSTVO: Kvota naše kladionice na pobedu Argentine protiv Holandije je 2.35. Utakmica počinje u 20.00.


Vest da će Kristijano Ronaldo da bude na klupi za utakmicu između Portugalije i Švajcarske na Mundijalu u Kataru je obišla svet. Mnogi nisu bili iznenađeni takvom odlukom selektora Fernanda Santoša, ali su sa iščekivanjem pratili zbivanja oko cele situacije.

Ipak, lider “selesao das kinasa” je izašao pred javnost i objasnio kako je razgovor između njih dvojice protekao:

– Da, imali smo razgovor. I bilo bi veoma loše da nismo razgovarali. Od momenta kad sam uzeo nacionalni tim uvek sam imao dobre odnose sa igračima i dobru komunikaciju. I ti razgovori moraju da se dogode, pogotovo jer je Ronaldo kapiten našeg tima i znate šta predstavlja kada je u pitanju naš fudbal i naš narod – počeo je Santoš i nastavio:

– Taj razgovor se desio na dan meča sa Švajcarskom. Do tada nismo ništa pričali. Jedini razgovor je bio na dan utakmice i objasnio sam mu zašto neće da igra. Seli smo posle ručka i objasnio sam mu da nije starter kako se ne bi iznenadio. Zvao sam ga u kancelariju i rekao: “Slušaj, nećeš da budeš starter. To je bolje zbog strategije.” Očekivali smo tešku utakmicu i trebao mi je za drugo poluvreme. Nije bio srećan, jer želi uvek da igra. I rekao mi je: “Da li misliš da je to dobra ideja?” Ali, to je bio normalan razgovor i sve je normalno prihvatio.

Postojala je priča da je Ronaldo želeo da napusti svoju reprezentaciju u Kataru:

– On nikada nije rekao da želi da ide iz nacionalnog tima. To morate da znate. Iako je znao da neće da bude strater, hteo je da se zagreva zajedno sa saigračima. On je bio taj koji je prvi trčao da se raduje, on je bio taj koji je zvao ostale igrače da dođu i pozdrave navijače. Sad je vreme da ga konačno ostavite na miru.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle jezive povrede oglasio se nekadašnji košarkaš Zvezde

LJUT KAO RIS Obradović urlao i psovao na svog igrača: Ne pričaj mi sr*nja! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.