Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

OBISTINILA SE PROGNOZA RAĐENA Mađari skinuli Špance sa trona, protiv Grka za zlatnu medalju

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Poznati su finalisti Svetskog prvenstva u vaterpolu. To su selekcije Mađarske i Grčke. Srbija će za bronzu da se bori protiv Španije.


KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJE: Kvota naše kladionice na pobedu Apoela iz Nikozije protiv Vojvodine je 1.58. Meč počinje u 19:00.


Najbolji vaterpolo na planeti poslednjih godina igra Španija. Ipak, naš dragi sagovornik i trofejni vaterpolista Nikola Rađen je u analizi pred start planetarne smotre rekao da na krovu vidi Mađare i da oni predvođeni Žoltom Vargom mogu da stanu na put “španskoj armadi”. Severni susedi su u polufinalu pobedili Španiju 12:11.

“Armadi” nije bilo dovoljno ni tri gola prednosti u drugoj deonici. Mađarska je pobedila golom Manherca, a sudije su morale da proveravaju VAR snimak i utvrdile su da je lopta prešla zamišljenu gol liniju. Tom prilikom je slabo reagovao golman Španije – Agire.

Finale Svetskog prvenstva je zakazano za subotu od 11 časova kada će za krunu da se bore Mađarska i Grčka. Dvoboj za treće mesto između Srbije i Španije je od 6 časova.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.