Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Obradović bolji od Trinkijerija, blistao Anđušić

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Danilo Anđušić (Foto: Eurolegue.net)

Već nedeljama okrnjena i sasvim haotična Evroliga, nastavljena je utakmicom u Minhenu. Bajern je pao pred Monakom, ekipom koju ponovo vodi Saša Obradović – 78:83 (18:19, 17:21, 19:22, 24:21).


Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Memfis – Minesota biti ubačeno više od 230 poena.


Bio je to izjednačen duel u kojem je kontrolu imao gost iz Kneževine, ali ne i prednost izraženu s dve brojke. Baš tih 10 razlike, sredinom poslednje četvrtine, ispostavilo se kao nedostižan manjak za tim Andree Trinkijerija.

U pobedničkom timu blistao je Danilo Anđušić sa 16 poena (1-3 za dva, 3-3 za tri). Efikasniji od njega bio je samo Majk Džejms sa 26 poena (5-7 za tri). Među igračima Bajerna, prednjačio je Kori Volden, nekadašnji igrač Partizana i Crvene zvezde sa 26 poena. Vladimir Lučić je ubacio 14 poena, dok je Ognjen Jaramaz ostao na učinku od šest poena.

EVROLIGA, 21. KOLO

Četvrtak

Bajern – Monako 78:83

21.00 Barselona – Anadolu Efes

Petak

18.00 CSKA – Asvel

20.45 Real M. – Baskonija

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.