Budimo u kontaktu

ABA LIGA

OBRADOVIĆ: Koštale su nas stare boljke

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Starsport

Partizan je bolje otvorio prvi finalni meč, ali od pada krajem prve deonice nije uspeo da se oporavi do kraja. najtrofejniji trener Evrope Željko Obradović smireno je i kratko analizirao dešavanja na parketu.


Španija: Naša kladionica nudi kvotu 1.90 da će na meču Baskonija – Valensija biti ubačeno više od 160 poena.


– Zaslužena pobeda Zvezde. Izgubili smo fokus u završnici prvog poluvremena, a izuzetno smo loše odigrali na početku treće deonice. Dozvolili smo rivalu da se razigra, da stigne do poena iz tranzicije, stekne dvocifrenu prednost koju je kasnije ljubomorno čuvala do kraja meča. Nama su se ponovile boljke koje nas prate od početka sezone – rekao je Obradović.

Druga utakmica na programu je u nedelju, u istom terminu.

– Odmah se okrećemo narednom meču. Da li je druga utakmica ključna ili nije? Zaista ne znam. Igra se na tri pobede, a samim tim svaka utakmica je ključna. Ukoliko želimo, a želimo da stignemo do pobede, sa dosta igrača koji debituju u finalu ABA lige, moramo da igramo daleko agresivniji i sa mnogo manje ocilacija – rekao je Željko Obradović.

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.