Budimo u kontaktu

EVROLIGA

OBRADOVIĆ SE PRAVDAO NA KLUPSKOJ TV ZBOG LJUBLJENJA GRBA: Odbacili su me iz porodice, niko na ulici nije hteo… (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Saša Obradović ljubi grb Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Crvena zvezda je pobedila Monako u Evroligi ubedljivo 92:68. Pored lepe igre čete Duška Ivanovića, meč je obeležio emotivni potez trenera “kneževa” Saše Obradovića, inače legende crveno-belih, koji je pred meč kleknuo i poljubio grb svog bivšeg tima.


ŠPANIJA U nedelju od 16.15 Almerija dočekuje Atletiko Madrid. Vreme je da se “jorgandžije” probude, a kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 1.75.


Time su zakopane “ratne sekire” i nesporazum ako ga je i bilo između Saše Obradovića i “delija”. Ipak, izgleda da potez sjajnog stručnjaka nisu najbolje razumeli u “kneževini”. Tako je Saša Obradović pred trening svoje ekipe za klupsku TV morao da pojasni ili da se opravda za ljubljenje grba Crvene zvezde u Beogradu. Evo šta je Saša Obradović rekao:

– Osećam odgovornost i želim da se oglasim o mom potezu protiv Crvene zvezde i šta sam uradio – počeo je Obradović, a onda nastavio:

Svi moraju da znaju da sam potpuno posvećen Monaku, srećan sam što sam ovde. Odrastajući bio sam navijač Crvene zvezde, ostavio sam veliki trag u istoriji kluba. Kada sam otišao odatle odbacili su me iz porodice. Ni na ulici niko nije hteo da priča sa mnom. Nisam to očekivao. Hteli su da me unište i kao osobu i trenera. Bio sam veoma tužan zbog toga. Kada sam došao na utakmicu, desilo se nešto spontano sa navijačima. Počeo sam da plačem i bilo je veoma emotivno.

Morao sam nešto da uradim kako bih im se zahvalio. Svako bi ovo trebalo da shvati. Ja sam sad ovde i profesionalan sam. Radiću svoj posao na najvišem nivou. Nadam se da će svi razumeti ovo – rekao je Saša Obradović.

Lepa scena u Beogradu. Lep gest i Saše Obradovića koji je objasnio navijačima Monaka zbog čega je to uradio, jer nije svakidašnje. Za razliku od fudbalskog kluba, košarkaška sekcija tima iz Monte Karla ima sjajnu podršku na svakoj utakmici. Vole u “kneževini” košarku.

Evroliga je najavila da bi Monako sledeće sezone mogao da dobije “A” licencu i tako postane stalni član najelitnijeg klupskog evropskog takmičenja.

POSLUŠAJTE CELU IZJAVU SAŠE OBRADOVIĆA:

PREPORUČUJEMO:

POTVRĐENO MAXBET SPORTU Posle pet godina najuspešniji stranac napustio Crvenu zvezdu! (VIDEO)

IVANOVIĆ PRED BUDUĆNOST Biće teško, a dva elementa su ključna za pobedu!

6 Komentara

6 Comments

  1. krcunov sljam

    14.01.2023. at 19:41

    Crveno zlo je uslo u zavrsnu fazu …to se mora prekinuti ..

    • Фрањин олош

      14.01.2023. at 21:30

      Црно зло прети да уништи српски спорт. Доктор машинства ће им стати на реп.

    • Bane

      14.01.2023. at 21:30

      Auuuu druže,pa tvoje ludilo je u završnoj fazi.
      F dijagnoza

  2. Bane

    14.01.2023. at 21:31

    Auuuu druže,pa tvoje ludilo je u završnoj fazi.
    F dijagnoza

  3. StojSha

    StojSha

    15.01.2023. at 09:04

    Страшно шта ови Човићеви раде човеку, јбт…

  4. Ike

    16.01.2023. at 13:44

    Au brate…dao bi ti otkaz samo tako ! Dostojanstvo…0 !

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.