Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

ODBIJENA ŽALBA VUČELIĆA I OBUĆINE Mijailović ostaje na čelu JSD Partizan

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Ostoja Mijailović (Foto: Starsport)

Ostoja Mijailović je od ovog petka i zvanično predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. On je u septembru izabran za predsednika sportskog društva, ali su dotadašnji čelnici Milorad Vučelić i Milan Obućina podneli žalbu na rešenje Agenciji za privredne registre (APR).


PREMIJER LIGA: U subotu od 16 igraju Mančester siti – Fulam, a u kladionici MaxBet je kvota na igru 1-1 1.42. 


Sada je Ministarstvo omladine i sporta objavilo da je žalba odbijena. Obustavlja se postupak po pomenutoj žalbi, a prvi čovek košarkaškog kluba crno-belih je i zvanično predsednik JSD Partizan.

Prekida se postupak po žalbi podnetoj 29. septembra 2022. godine, protiv rešenja Agencije za privredne registre od 16. septembra 2022. godine do okončanja spora pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu – navodi se u saopštenju koje je preneo 24sedam.

PROČITAJTE JOŠ:

SKANDAL U ATINI Lekar Partizana pogođen flašom sa tribina (VIDEO)

LEPA SUMA Poznato koliko je Partizan zaradio ove sezone u Evropi

1 komentar

1 komentar

  1. XXXL

    04.11.2022. at 12:18

    Samo deo ukupnog scenarija i ništa više. PARTIZANU “zvečka i laža zvana evropsko proleće”. Zvezdi dupla kruna i preds.FSSa! Partizanu ABA! ŽIVEĆE OVAJ NAROD! TERZIJI ORDEN! I ZLATNA PALMA U KANUBZA REŽIJU U MONAKU! MILUNU ZLATNA PALMA ZA GLAVNU MUŠKU ULOGU! BORJANI ZA ŽENSKU! RODI ZZA EPIZODNU!
    ŽIVELA SRB! POBUNA ROBOVA?!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.